A Mindennapok kategória cikkei

Az akciókkal mindig jól járunk

Hasonlóan más bevásárló üzletekhez, az Aldi is rendelkezik akciós újság példányokkal, amelyben megtalálhatunk akciókat a hét szinte minden napjaira lebontva, így bármikor is menjünk vásárolni biztos kapunk valami kedvünkre találó terméket leárazva.

Hogy maximálisat hozzunk ki az akciókból érdemes átlapozni ezen akciós újságokat, ám legyünk figyelmesek, hogy milyen körülmények között érvényesek az akciók.

Akciók nem élelmiszeres termékeknél

Ha akciókról van szó, sokunk kizárólag élelmiszerre vagy tisztálkodási cikkekre gondolunk, ám a kedvező árak kitolhatók egyéb célú termékekre. Megtalálhatunk kertészeti kellékeket leárazva főleg tavasz és ősz kezdetekor, kisebb-nagyobb háztartási gépeket vagy edényes készleteket.

Az Aldi akciós újságok példányaiban ezen típusú termékek megjelenítése hétről hétre változik és akár pár ezer forint árleszállítást is tapasztalhatunk. Emellett, bőven találhatunk férfi, női és gyerekruhát/cipőt, akciós heteken ezek ára akár 30%-kal is alacsonyabb lehet.

Ám legyünk figyelmesek mert az akciós újságban megjelenő kedvezményes termékek nagyrésze addig található árleszállításban vagy 1+1-es promócióban míg az akcióra szánt készlet tart. Amint elfogy a készlet kevés a valószínűsége annak, hogy újabb készlet kerüljön be ugyanabba az akcióba, így, ha valamit nagyon szeretnénk megvenni olcsóbban, ne toljuk ki túlságosan a vásárlás napját.

Sőt nagyobb biztonság érdekében az is tanácsos, hogy az üzletben nézzük meg az akciós termék ár címkéjét mielőtt levennénk a polcról.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük