a Hungarian SEO agency logója
A Mindennapok kategória cikkei

Hogyan működik egy Hungarian SEO Agency?

A Hungarian SEO Agency olyan keresőoptimalizálással foglalkozó céget jelöl, mely a magyar piacon (is) szolgáltat, de angol nyelvű ügyfelei vannak. Az ilyen vállalatok előnye, hogy teljesen ismeri a magyar SEO piacot, miközben képes a külföldieknek is dolgozni.

Milyen előnyei vannak, ha valódi magyar SEO-st bízunk meg?

A magyar SEO cég megbízása vitathatatlan előnyt ad egy külföldi csoporttal szemben. Míg a magyarok nagyon jól ismerik a saját piacukat, a nem magyarokról ez már kevésbé mondható el. Ráadásul egy magyar keresőoptimalizálási szakember látja, ha egy szöveg rossz minőségű, a külföldi cégnek viszont meg kell bíznia a számára gyakran ismeretlen szövegíró segítségében.

az egyik Hungarian SEO agency által gyakran használt képi elem

Így nem is lehet ellenőrizni, hogy az adatott tartalom jól működik-e. Egy Hungarian SEO agency esetében ez nincs így, már akkor meg lehet állapítani a szöveg minőségét, amikor az még csak készül. Ezért nem kerül publikálásra rossz minőségű tartalom, mely csak fogyasztja a pénzt, de nem hoz valódi SEO sikereket.

Egy Hungarian SEO agency emellett a magyar ügyfeleknek is tud segíteni, hiszen rendszerint kiváló angol nyelvű írói vannak. Így, ha egy magyar cégnek angol szövegírás vagy angol fordítás kell, akkor egy Hungarian SEO cég azt is el tudja végezni.

Hogyan találják meg a Hungarian SEO agency-ket a külföldi megbízók?

Az alap, hogy egy igazi Hungarian SEO agency jó minőségű honlappal rendelkezik, ahol bemutatja a szolgáltatásait. Ezt meg lehet SEO-zni, linket lehet rá építeni és a tartalommarketingről sem szabad megfeledkezni.

Emellett léteznek olyan szakmai katalógusok, mint a Clutch vagy a TopSEO-s. Ide bekerülve is kapható egy kis plusz, amelyekkel a SEO cég könnyebben megtalálható. Aztán még ott a közösségi média, a Facebook, a Twitter, a Pinterest, az Instagram vagy a Youtube megosztások. Ezek akár virálissá is válhatnak, így még jobb helyzetbe kerül a magyar SEO agency.

Az árakat tekintve is nagy a szórás. Egy-egy SEO projekt ára Magyarországon jellemzően 50000 és 150000 forint között szóródik, melybe már cikkírás és linképítés is bele tartozik. Ezek mennyiségétől és minőségétől függ a végleges ár. Néha előfordul, hogy a SEO szakértők prémium szövegírást ajánlanak, amelynek nem szabad bedőlni, hiszen minden elkészült tartalomnak amúgyis jó minőségűnek kell lennie.

A linképítés volumene a SEO-zni kívánt weboldal típusától függ, vadiúj oldalnál például lassan kell kezdeni, majd egyre több backlinket lehet kihelyezni. Arra ügyelni kell, hogy a megjelenés ne legyen tömeges, különben a Google akár büntetést is kioszthat. Egy kiváló Hungarian SEO agency figyel erre, szakértői ismerik a lehetőségeket, és mind a szövegírás, mint a linképítés úgy folyik, hogy annak előnyei legyenek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük