lidl fresh heads 2022 üveggolyók
A Mindennapok kategória cikkei

Itt a Lidl Fresh Heads 2022 üveggolyó kollekció!

A korábbi évekhez hasonlóan, a Lidl idén is igyekszik örömöt szerezni a legkisebb vásárlóknak. A megszokott öntapadós Stikeez figurák helyett azonban most egy különleges kollekcióval rukkolt elő a vállalat. A zöldségek és gyümölcsök alaptémájánál megmaradva a Lidlben izgalmas üveggolyókat gyűjthetünk be.

A Lidl Fresh Heads szett külföldön már nagy sikert aratott, igaz, az ottani kiegészítők némileg eltértek a magyar változattól. Amíg más országokban labirintus járt a golyók mellé, nálunk egy összeépíthető pályát lehet megvásárolni. A pályáról annyi tudható, hogy egy spirálos füzetből szedhetők ki a vesenypályalapok és egyéb pályaelemek. A kiegészítőhöz természetesen egy szerelési útmutató is jár. Az összeépítés elvileg egyszerű, sem olló, sem ragasztó használatát nem igényli. A pálya ára 2999 Ft, üveggolyókat viszont nem tartalmaz.

A Fresh Heads Lidl üveggolyók mellé beszerezhető még egy gyűjtőzsák, illetve egy kartonból készült gyűjtőalbum is. A készlet ebben is hasonlít a Stikeez kollekcióra. Az albumban minden Fresh Heads minden golyónak egy darab hely jut, itt olvashatjuk a figurák angol nyelvből megalkotott mókás megnevezéseit is. Ha valaki számára nem lenne egyértelmű, hogy milyen zöldségről, vagy gyümölcsről is van szó, a Lidl a nevek alatt ezt az információt is feltüntette. A gyűjtőalbum 1499 forintba, a gyűjtőzsák pedig 699 forintba kerül. Ezeket a pályához hasonlóan egy kihelyezett állványon találhatják meg a vásárlók.

Nem kézzel fogható, mégis izgalmas kiegészítő az okostelefonra letölthető applikáció. Az üveggolyó mellett minden egyes zacskóban található egy-egy kártyalap az adott figura képével, valamint egy QR kóddal. Ezt a kódot beolvasva lehet a figurát játékba helyezni. Az applikáció színtere egy labirintus, ahol különféle szintekben mérethetik meg magukat a játékosok a fejlődés lehetősége mellett. Az ismertető szerint a játék a kreativitás megmutatására is kínál opciókat. A legügyesebbek akár egy 25. virtuális golyó tulajdonosai is lehetnek.

A Lidl Fresh Heads üveggolyókat kétféle módon lehet beszerezni. Minden 6000 forintos vásárlás után a kasszánál egy darab csomagot vehetnek át a vevők, illetve azok, akik szeretnék gyorsabban összegyűjteni a kollekciót, 169 forint/csomag áron vásárolhatnak maguknak.

Lidl Fresh Heads 2022 videók

Ez a lista folyamatosan bővül az újabb és újabb Lidl Fresh Heads 2022 videókkal, érdemes visszatérni minden nap az újabb részért!

Ha tetszett a videó, itt lehet feliratkozni a YouTube csatornára: https://www.youtube.com/channel/UC9WAe3M5RHiQNyDPj95WhZw

Kövessétek Facebookon is: https://www.facebook.com/olimesei/

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük