lidl stikeez figurák 2021
A Mindennapok kategória cikkei

Lidl Stikeez 2021 – Újra támadnak a Stikeez figurák!

A Lidl minden évben újabbnál újabb figurákkal kényezteti el a vásárlóit, akiknek még teljesebbé válhat a Lidl Stikeez gyűjtemény. A Stikeez Lidl boltokban érhető el, és az üzlet már előre beharangozza az érkezésüket.

Lidl Stikeez 2021

A Lidl üzletekben augusztus 26-ától ismét találkozhatunk majd Stikeez figurákkal. A korábbi kampányokhoz hasonlóan a zsákbamacska csomagokhoz gyűjtőalbum és gyűjtőzsák is kapható lesz. A gyűjtőalbum mellé azonban most egy receptfüzetet is ajándékba ad a Lidl.

A 159  forintért megvehető Stikeez csomagokban olyan jópofa figurákkal találkozhatunk majd, mint a Fagyi, a Macaron, vagy éppenséggel a Spagetti. A gyerekek összesen 24 darab figurát gyűjthetnek össze. A személyes kedvencünk már most a bájos Tea Filter. A Stikeez World Food Festival névre keresztelt kampányban nem csak vásárlás útján juthatunk hozzá a figurákhoz, a Lidl ugyanis minden elköltött 5000 forint után egy csomagot ingyen biztosít. Az akció szeptember 22-ig, illetve a készlet erejéig tart majd. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján érdemes minél hamarabb lecsapni a csomagokra és a gyűjtőalbumra.

Hasonló Stikeez videókért iratkozz fel a YouTube csatornára:

Ebben a folyamatosan frissülő cikkben minden nap újabb Lidl Stikeez videókkal jelentkezünk. Az első Lidl Stikeez 2021 videó augusztus 26-án délelőtt kerül ki.

Lidl Stikeez 2020

A Lidl 2020-ban is előjött a Stikeez gyűjteményével. A Stikeez figurák 2020-ban is megdobogtatták a gyűjtők szívét, ezért a Stikeez figurák 2020 során is komoly érdeklődést váltottak ki:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük