Mindennapok

Ma már az esküvői meghívó is modern köntösbe öltözött

Szinte minden lány habos-babos esküvőről álmodik a szőke herceggel fehér lovon. Amikor tényleg eljön a várva-várt pillanat, és megkérik a kezét, kezdetét veszi a szervezés-tervezés, felkészülés a nagy napra, az esküvő megszervezése.

Szinte az első lépés, ami a nagy elhatározást követi, a vendéglista összeállítása, a helyszín kiválasztása és a meghívottak tájékoztatása a nagy eseményről.

Esküvői meghívó online módon

A mai 21. században már mindent is intézhetünk online, érdemes az új trendeket követni, szakítani a hagyományokkal. Az esküvői meghívó rendelés történhet online, ami jelentősen meggyorsítja és egyszerűsíti a szervezést.

Papír alapú meghívó helyett is praktikusabb, ha online esküvői meghívót küldünk el a meghívottaknak. Természetesen ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy akár személyesen is felkeressük és tájékoztassuk a leendő vendégeket.

Az online esküvői meghívók előnyei

Amennyiben ezt a lehetőséget választjuk, akkor ez a megoldás nemcsak a pénztárcánkat kíméli, de a környezetet is. Kevesen vannak, akik gyűjtik az esküvői meghívókat. Az emberek jelentős részének a későbbiekben ez nem emlék lesz, hanem szemét, amit kidobnak. Ha online küldjük, akkor ebben az esetben– mivel nem papír alapú, nem keletkezik papírhulladék. Ha valaki nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy fizikai valójában is a rendelkezésére álljon, akár ki is nyomtathatja magának, és elteheti emlékbe. Természetesen az örömszülőknek mi nyomtassuk ki, és úgy adjuk át.

Előfordul az is, hogy a megtervezett, elképzelt meghívó kinyomtatva már nem is mutat olyan jól, hiszen a nyomtatásban a színek másképp alakulhatnak.

Az online változatnál az a probléma sem merül fel, hogy csúszik a nyomda, és ezért nem készül el időre a meghívó.

Azzal is számolnunk kell, hogy esetleg bármely ok miatt változás áll be akár az időpontban, akár a helyszínben. Ha már kijött a nyomdából a meghívó, semmin nem tudunk változtatni, különösen akkor, ha már azokat kiküldtük vagy átadtuk.

Az online meghívókon bármikor bármit megváltoztathatunk, és erről az érintetteket azonnal tudjuk tájékoztatni.

A legfőbb érv azonban mellette az az, hogy így egyszerű nyomon követni, hogy ki fogadta el a meghívást, kétoldalú kommunikációra nyílik lehetőség, és az információk nem sikkadnak el, könnyű az egyeztetés.

Legyünk zöldek, és válasszuk az online meghívót.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük