pelenkatorta
Mindennapok

Miért olyan kedvelt a pelenkatorta?

Egy kisgyermek érkezése mindig öröm. Nemcsak a szülőknek, a tágabb családnak, de az ismerősök, kollégák is felkapják fejüket a nagy hírre, és a leendő szülőkkel együtt ők is kíváncsiak a kis jövevényre.

Ilyenkor szokás, hogy valamilyen ajándékkal lepjük meg a várandós kismamát. Hasznos és érdekes ajándék, ha egy pelenkatortát készíttetünk.

Pelenkatorta babaköszöntőre

Ha egy ilyen babaváró buliba vagyunk hivatalosak, akkor biztos, hogy sikerünk lesz, ha praktikus, egyedi ajándékot viszünk. Azt szokták mondani, hogy sírás és pelenka nélkül még nem nőtt fel kisbaba. A sírás az majd úgyis jön magától, de pelenkát mi is vihetünk.

Természetesen ne úgy, hogy egy lekapunk a polcról egy csomag pelust, és a leendő szülők kezébe nyomjuk. Csináltassunk nekik egy hatalmas pelenkatortát.

Ma már nagyon szép eldobható pelenkákat lehet kapni, színesek, különlegesek. Akár 60-70 darabból egyedi „tortát” készíttethetünk, aminek biztos, hogy örülni fog a megajándékozott, hiszen erre évekig szükség lesz, és naponta legalább 5-6 darab szükséges.

Kisfiús hajó pelenkatorta, kép forrása: www.babakelengyek.hu

Látványos ajándékcsomag

Olyan sokféle lehetőség van a pelenkatorta elkészítésére, hogy nehéz a választás. Vannak kifejezetten fiús és lányos témák is, mint például az autó, vagy az unikornis. De ha még nem publikus a baba neme, akkor se keseredjünk el, mert nemcsak fiús vagy lányos pelenkatorták léteznek.

Például nagyon ötletes és látványos a babakocsi-pelenkatorta. Ha kék színű a dekoráció és a takaró, illetve az egyéb kiegészítő benne, akkor kisfiúnak ajánlott. Ugyanez rózsaszínnel pedig kislánynak, illetve az unisex változatban a kiegészítők és a díszítés például lehet sárga.

A csiga pelenkatorta is nagyon cuki. Közkedvelt alakzat a motor, a bagoly, de meglepő módon akár virágcsokor is készíthető pelenkából. Ha elszabadul a fantáziánk, egy babacsörgőre hajazó pelenkatorta igazán vicces. Szintén lehet fiús, lányos és unisex változata, a színösszeállítástól függően.

Egyedi

Vannak, akik ajándékozás előtt megkérdezik az ünnepeltet, hogy mit is szeretne. Ezért azért jó, mert a megajándékozott biztos, hogy örülni fog annak, amit majd kap, viszont ezzel elvesszük a meglepetés örömét. Azonban ha egy pelenkatortával lepjük meg, akkor az igazi meglepetés lesz, ha nem tud róla. A meglepetés mellet az öröm is garantált, hiszen egy hasznos, praktikus és egyedi ajándék mindenki szívét megdobogtatja.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük