Pécsi Irgalmasrendi Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

Pécsi Irgalmasrendi Kórház: Elérhetőségek, nyitvatartás és részlegek

A Pécsi Irgalmasrendi Kórház (PIK) egy jelentős egészségügyi intézmény Magyarországon, amely kiváló orvosi ellátást nyújt a Pécs és környéke lakossága számára. Az intézmény hosszú és gazdag történelemmel rendelkezik, és kiváló minőségű egészségügyi szolgáltatásokat nyújt több szakterületen.

Elérhetőségek:

 • Cím: 7623 Pécs, Pacsirta utca 1.
 • Telefonszám: +36 72 535 000
 • Honlap: www.irgalmasrendikorhaz.hu
 • E-mail: info@irgalmasrendikorhaz.hu

Nyitvatartás:
A Pécsi Irgalmasrendi Kórház folyamatosan üzemel, egész évben, beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is. Az intézmény az orvosi ellátás folyamatos biztosítása érdekében mindig elérhető.

Részlegek és szolgáltatások:
A PIK számos különböző részleggel rendelkezik, amelyek kiterjednek szinte minden orvosi területre. Az intézmény többek között az alábbi részlegeket foglalja magában:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg az általános orvosi ellátás egyik sarkköve. Itt diagnosztizálják és kezelik a szív- és érrendszeri, gasztroenterológiai, nefrológiai és pulmonológiai problémákat.

 2. Sebészet: A sebészeti részleg a Pécsi Irgalmasrendi Kórházban különféle sebészeti beavatkozásokat végez, ideértve a sürgősségi és traumatológiai beavatkozásokat is.

 3. Gyermekgyógyászat: Az intézményben kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekek egészségére és jólétére. A gyermekgyógyászati részleg az újszülött ellátástól a serdülőkori problémák kezeléséig széles spektrumot tartalmaz.

 4. Szülészet-nőgyógyászat: A szülészet-nőgyógyászati részleg a terhességmegfigyeléstől a szülészeti beavatkozásokig és a nőgyógyászati problémák kezeléséig széleskörű ellátást nyújt a nők számára.

 5. Neurológia: A neurológiai részleg diagnosztizálja és kezeli az agy és az idegrendszer különböző betegségeit, beleértve az agyvérzést, agydaganatokat, migrént, sclerosis multiplexet és más neurológiai rendellenességeket.

Ezen kívül a PIK többek között rendelkezik gasztroenterológiai, kardiológiai, radiológiai, onkológiai és pszichiátriai részleggel is.

Fontos tudnivalók:

 • Az intézményben szakképzett és tapasztalt orvosok és ápolók dolgoznak, akik magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítanak.
 • A kórházban modern diagnosztikai eszközök és berendezések állnak rendelkezésre, amelyek segítik az orvosokat a pontos diagnózisok felállításában és a hatékony kezelésben.
 • Az intézményben sürgősségi osztály is működik, ahol a sürgős orvosi ellátást igénylő betegeket gyorsan és hatékonyan kezelik.
 • A PIK az egészségügyi szolgáltatások mellett különféle preventív egészségügyi programokat és szűréseket is kínál, melyek célja a betegségek megelőzése és a korai felismerése.

A Pécsi Irgalmasrendi Kórház Magyarország egyik vezető egészségügyi intézménye, amely magas színvonalú orvosi ellátást nyújt a lakosság számára. Az intézmény elérhetőségei és részlegfelosztása lehetővé teszi a betegek számára, hogy a megfelelő szakemberekhez forduljanak az egészségügyi problémáik kezelésében.