Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika: Nyitva tartás és elérhetőség

A Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika (rövidítve AÁSK) a legnagyobb és legjelentősebb szájsebészeti és fogászati intézmény Magyarországon. Az intézmény a világszerte elismert Semmelweis Egyetemhez tartozik, és a fogászat és szájsebészet terén kiváló szakembereket képez.

Az AÁSK Budapest belvárosában található, a Hősök tere közelében, a VI. kerületben. Címe: 1085 Budapest, Üllői út 78/A. A legkényelmesebb megközelítés a metróval (M3 vonal) történik, a Klinikák megállónál kell leszállni. Innen gyalog pár perc séta az intézmény.

Az intézmény nyitvatartási ideje hétköznapokon 8:00 és 18:00 óra között van. Fontos azonban megjegyezni, hogy a sürgős és beutalóval érkező betegeket a kórház sürgősségi osztálya fogadja éjjel-nappal.

Az AÁSK különböző részlegeivel több területet lefed, így biztosítva a pácienseknek a komplex fogászati és szájsebészeti ellátást. Az intézményben található részlegek közé tartoznak például az implantológia, az állkapocs-sebészet, az arcplasztika, valamint az ortognatikus sebészet. Emellett az AÁSK a fogszabályozás terén is kiemelkedő szerepet játszik, és korszerű fogszabályzó technikákat alkalmaz.

Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a kiváló szakembergárdára és a modern eszközparkra. A páciensek biztosak lehetnek abban, hogy a kezeléseiket tapasztalt és elismert szakemberek végzik, akik folyamatosan képzik magukat a legújabb fogászati és szájsebészeti eljárások terén. Emellett az AÁSK felszereltsége lehetővé teszi a legkorszerűbb diagnosztikai és műtéti eljárások alkalmazását.

Az intézményben lehetőség van előjegyzésre, így ajánlott előzetesen időpontot egyeztetni telefonon vagy online a hivatalos honlapon keresztül. Az AÁSK barátságos és kényelmes környezetet biztosít a betegek számára, hiszen a legfontosabb szempont a páciensek elégedettsége és a minőségi ellátás.

Az AÁSK egyik fontos célkitűzése az oktatás és kutatás terén való részvétel. Az intézményben folyamatosan zajlanak szakmai rendezvények, előadások és konferenciák, amelyek lehetőséget nyújtanak a legfrissebb tudományos eredmények megismerésére és az iparági fejlemények követésére.

Összességében a Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika egy kiváló intézmény, amely a szájsebészet és fogászat terén nyújt magas színvonalú ellátást a páciensek számára. Az intézmény elérhetőségei, nyitvatartása és részlegeinek sokszínűsége lehetővé teszi a komplex fogorvosi kezeléseket és szájsebészeti beavatkozásokat. A Semmelweis Egyetem hírnevén alapuló kiváló szakembergárda és modern eszközpark garantálja a betegek elégedettségét és biztonságát.