Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház – Nyitva tartás és elérhetőség

A Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposváron található, és egy fontos egészségügyi intézmény a régióban. A kórház széleskörű szolgáltatásokat nyújt a lakosság egészségügyi szükségleteinek kielégítése érdekében. Az alábbiakban részletes információkat találsz a kórház elérhetőségéről, nyitvatartásáról és részlegeiről.

Elérhetőség:

 • Cím: 7400 Kaposvár, Tallián Gyula utca 20.
 • Telefon: +36 82 501 200
 • Honlap: www.kaposi.hu

Nyitvatartás:
A kórház általános nyitvatartási ideje hétköznapokon 7:30 és 18:00 óra között van. Sürgősségi esetekben a kórház éjjel-nappal fogadja a betegeket.

Részlegek:

 1. Belgyógyászat: A belgyógyászati részleg a kórház egyik legnagyobb osztálya. Itt foglalkoznak a különböző belső szervek betegségeivel, diagnosztizálják és kezelik azokat.
 2. Sebészet: A sebészeti részlegen különböző sebészeti eljárásokat végeznek, beleértve a sürgős és tervezett műtéteket is.
 3. Nőgyógyászat: A nőgyógyászati részleg a nők egészségügyi problémáival foglalkozik, beleértve a terhesség előtti és utáni ellátást, valamint a női reproduktív rendellenességek kezelését.
 4. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a gyermekek egészségügyi ellátására specializálódott, beleértve a vakcinációkat, a gyermekbetegségek kezelését és a fejlődési rendellenességek diagnosztizálását.
 5. Ortopédia: Az ortopédiai részleg a mozgásszervi problémákkal foglalkozik, például a törésekkel, ízületi problémákkal és gerincbetegségekkel.
 6. Neurológia: A neurológiai részleg a központi idegrendszer betegségeivel foglalkozik, például a stroke-okkal, epilepsziával és sclerosis multiplex-szel.
 7. Kardiológia: A kardiológiai részleg a szív- és érrendszeri betegségek diagnosztizálását és kezelését végzi.
 8. Pszichiátria: A pszichiátriai részleg a mentális egészségügyi problémákkal foglalkozik, például a depresszióval, szorongással és bipoláris rendellenességgel.

Fontos tudnivalók:

 • A kórházban magasan képzett orvosok, ápolók és egyéb egészségügyi szakemberek dolgoznak, akik a betegek számára a legjobb ellátást biztosítják.
 • Az intézmény modern berendezésekkel és felszerelésekkel van ellátva, hogy a legmagasabb színvonalú diagnosztikai és kezelési lehetőségeket tudja nyújtani.
 • A kórházban rendelkezésre állnak sürgősségi ellátási lehetőségek is, hogy a betegeket gyorsan és hatékonyan tudják kezelni sürgős esetekben.
 • Az intézmény hosszú évek óta képzési központként is működik, ahol a jövő egészségügyi szakemberei szakmai gyakorlatot szerezhetnek.

A Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposváron kiemelt szerepet játszik az egészségügyi ellátásban. A kórház elérhetőségeit, nyitvatartását, részlegeit és tudnivalóit figyelembe véve a betegek és a lakosság biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb ellátást kapják az intézményben.