Szent László Kórház (Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet) – Nyitva tartás és elérhetős

A Szent László Kórház (Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet) Budapest egyik vezető egészségügyi intézménye. A kórház a XIX. kerületben, a Budafoki úton található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Az intézmény a helyi és a regionális ellátásban is jelentős szerepet játszik, valamint egyetemi és posztgraduális oktatást is folytat.

A kórház elérhetőségei:
Cím: 1097 Budapest, Budafoki út 76-78.
Telefon: +36 1 455 8800
Honlap: www.szentlaszlokorhaz.hu

A Szent László Kórház egész évben, 24 órában üzemel, hogy biztosítsa a sürgősségi ellátást és a betegek folyamatos gondozását. Az intézmény a legmagasabb színvonalú orvosi ellátást nyújtja, és folyamatosan fejleszti infrastruktúráját és szolgáltatásait.

A kórház számos részleggel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Belgyógyászat: Az általános belgyógyászati részleg széles körű ellátást nyújt a felnőttek számára, beleértve a kardiológiát, a gasztroenterológiát és a pulmonológiát is.
  2. Sebészet: A sebészeti osztály különböző típusú műtéteket végez, beleértve az általános sebészetet, az ortopédiát és az érsebészetet.
  3. Gyermekgyógyászat: A gyermekgyógyászati részleg a kisgyermekek és a serdülők általános egészségügyi problémáival foglalkozik.
  4. Nőgyógyászat és szülészet: Az anya és a magzat egészségével foglalkozik, szülészeti szolgáltatásokat nyújtva.

Ezen kívül a kórházban található más szakosztályok is, mint például a neurológia, a traumatológia, az onkológia és a radiológia. Minden részleg magasan képzett szakemberekkel, modern eszközökkel és technológiával rendelkezik a betegek legjobb ellátása érdekében.

A Szent László Kórház célja a magas színvonalú orvosi ellátás biztosítása mellett az emberközpontú gondozás és a betegek megfelelő tájékoztatása. A kórházban dolgozó szakemberek mindig elérhetőek az érdeklődőknek, legyen szó egészségügyi tanácsadásról vagy konkrét betegséggel kapcsolatos kérdésekről.

A Szent László Kórház egy olyan intézmény, amely nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre és a betegségmegelőzésre is. Rendszeresen tartanak szűrővizsgálatokat, egészségügyi programokat és előadásokat a lakosság számára.

A kórházban való tartózkodás előtt mindig érdemes ellenőrizni a pontos nyitvatartást és az adott részlegre vonatkozó információkat. Fontos tudni, hogy az életveszélyes vagy sürgős esetekben a sürgősségi osztály mindig nyitva áll és non-stop fogadja a betegeket.

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet, vagyis a Szent László Kórház, kiemelkedő egészségügyi intézmény, amely magas szintű ellátást nyújt a betegek számára. A kórház elhivatott szakemberei és modern infrastruktúrája a legjobb egészségügyi szolgáltatást biztosítja a betegek számára.