seo német és magyar nyelven
Keresőptimalizálás

SEO magyar és német nyelven

Kövess minket Facebookon még több tartalomért!

Fürstenfeldben idén indult el a SEO 1 PRO OG nevű vállalat, melynek magyar tulajdonosai nem kis célt tűztek ki maguk elé, ugyanis a magyar piac után meg szeretnék hódítani a német nyelvterületeket is.

Bár a cégalapítás nem volt a legkönnyebb Ausztriában, végül csak sikerült túllendülni a kezdeti nehézségeken, hogy keresőoptimalizálást kínáljanak Fürstenfeld, Hartberg és Graz (Suchmaschinenoptimierung Graz) területén, illetve a Steiermark, Burgenland, Bécs, Dunántúl és Budapest területen.

SEO magyarul és németül

A SEO 1 PRO OG szakemberei már több, mint 10 éves keresőoptimalizálási múlttal rendelkeznek Magyarországon, és több, mint 150 weboldalon kínálnak linképítést magyar nyelven. Most ehhez sorakozik fel a német nyelv is, és elérhető a SEO német nyelven, kiegészítve a német weboldalakon végzett linképítéssel is. És bár a német nyelvű oldalak száma egyelőre még kevesebb, mint 150, a lista folyamatosan bővül, és várhatóan még az év vége előtt beéri a magyar társoldalak számát.

Mire vállalkozik a SEO 1 PRO OG?

A SEO 1 PRO OG célja az, hogy egy úgynevezett több-az-egyben szolgáltatást nyújtson, így kiszolgálja azokat a vállalkozásokat is, melyek egyaránt céloznák az osztrák és a magyar ügyfeleket. A tervezést és végrehajtást egy kézben tartva nagyobb hatékonyság érhető el az eredmények területén, nem beszélve arról, hogy így a költségek is alacsonyabbak.

A fenti szolgáltatásokat a SEO 1 PRO OG még kiegészíti magyar nyelvű és angol nyelvű szövegírással, így a nemzetközi piacokat célzó ügyfelek is segítséget kaphatnak az online marketing tevékenységükhöz.

SEO 1 PRO OG

Telefonszám: +43 664 9186893

Weboldal: https://seo1pro.at/

Google Maps profil: https://www.google.com/maps?cid=10087414947406422050

Nyitvatartás:

hétfő8:00–16:00
kedd8:00–16:00
szerda8:00–16:00
csütörtök8:00–16:00
péntek8:00–16:00
szombatZárva
vasárnapZárva

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük