A Mindennapok kategória cikkei

Hogyan legyünk profi akcióleső?

Akciósan vásárolni könnyűnek nézhet ki (részben az is), csupán pár egyszerű részletre kell odafigyelnünk. Ezek főként az akciókat érintő információkkal kapcsolatosak – érvényesség, vásárlási/beváltási körülmények stb.

Így megtörténhetik, hogy figyelmetlenség miatt elnézzük az akciós érvényességi dátumát/napjait vagy nem vesszük észre, hogy 3 darab termék vásárlásakor alacsonyabb egységárat fizethetünk. Pár tippel kapcsolatban, bővebben a lentiekben olvashatunk, így valódi akcióleső hozzáállást alakíthatunk ki.

Mire figyeljünk oda akciók esetében?

Számos üzletlánc, közöttük a Penny is rendelkeznek hetente megjelenő akciós újsággal, amelyekben kedvünkre választhatunk olcsóbb termékek közül. Hogy ténylegesen nyerjünk ezen akciók, figyeljünk oda, hogy milyen napokon érvényesek az akciók, hiszen többségük le vannak bontva a hét különböző napjaira, de lehetséges, hogy csak kiemelt Penny üzletekben érvényesek az akciók.

Jól nézzük meg, hogy milyen termékcsoportokra érvényesek a kedvezmények, mert lehetséges, hogy egyes márkák vagy termékváltozatok nem részesei a kampánynak. Ha beazonosítottuk az akciós terméket a Penny akciós újság segítségével, legyünk figyelmesek az árra, milyen akció érvényes és milyen mennyiség megvásárlásánál.

cheerful friends carrying shopping bags and smiling
Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Érdemes további információkat kérni, ha nem vagyunk biztosak egy akcióban, mert egyes termékek esetében csak korlátozott mennyiséget vásárolhatunk egy nyugtára.

Egyéb típusú akciók azt is kiköthetik, hogy legyen egy bizonyos összegű vásárlás, aminek következtében részesülhetünk árkedvezményben vagy nyereményben.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük