A Mindennapok kategória cikkei

Továbbra is kiválóak a Lidl akciói

A Lidl is kedvező és változatos akciókkal jön hétről-hétre akciós újságjaiban, alacsonyabb árakban részesülnek friss pék áruk, zöldségek vagy tisztitószerek.

Az akciók jöhetnek többféle formában: 1+1-es, alacsonyabb egységár például 3 darab termék megvásárlásakor, olcsóbb lehet az ár olyan termékeknél, amelyek valamilyen hibával rendelkeznek (például enyhén megszakadt póló) vagy olyan akciók, amelyek a lejárási időhöz közelitő termékeket illeti. Már csak ezért is érdemes folyamatosan nyomon követni a Lidl akciós újság legújabb példányait.

Miért érdemes felfigyelni a Lidl akciókra?

Mert egyike az olyan üzletláncoknak, amely minőségi árut kínál jó árakon, elég, ha belelapozunk kicsit az akciós újság tartalmába, biztos azonnal találunk valamit amire szükségünk lehetne. Személy szerint rajongok a Lidl-es édességekért, így bármikor látok valami finomat leárazva megpróbálom becsúsztatni a kosárba, főleg akkor, ha kedvenc csokoládémról van szó.

woman standing beside pineapple fruits
Photo by Artem Beliaikin on Pexels.com

A sajátmárkájú termékek is részesülnek árleszállításban, így tovább spórolhatunk egy vásárlás alkalmával. Ha rendszeres vásárlók vagyunk használhatjuk a Lidl applikációt is, amely még több ajánlatot kínál hétről hétre, és léteznek konkrét hűséges vásárlóknak szánt ajánlatok is.

Elég beolvasni a QR kódot mobilunkról és máris örvendhetünk párszáz forintos árcsökkentésnek kiemelt termékeknél. Csak arra figyeljünk nagyon, hogy milyen körülmények között érvényesek ezen akciók, hisz az újságban általában le vannak bontva a hét különböző napjaira, így lehet, hogy kedvenc gyümölcsös joghurt akciónkra egészen hétvégéig várnunk kell.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük