A Mindennapok kategória cikkei

Ezek a spórolási tippek az Aldiban is beválnak

Világszerte a bevásárlásra szánt büdzsé megközelítőleg a fizetés 30-40%-át jelenti egy átlagos család számára. Főleg, ha nagycsaládosokról van szó egy heti bevásárlás komolyan megemelheti a kiadások szintjét.

Ezért sokszor felmerül a kérdés, hogyan osszuk be okosabban a büdzsénket, vagy hogyan költsünk kevesebbet bevásárláskor? Nézzünk meg tehát pár tippet, melyet a megfelelő akciós újságomat beszerezve tökéletesen ki is használhatunk.

unrecognizable man holding wallet with money
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Spórolási tippek, melyeket érdemes betartani

  1. Írjunk bevásárló listát, mert mihelyt az Aldi üzletben vagyunk fennállhat a lehetősége, hogy egyet-mást összevásárolva kihagyjuk azt, amire tényleg szükségünk van.
  2. Vásároljuk csak olyasmit, ami a listán van, vagy legalábbis próbáljuk meg csak a szükséges dolgokhoz tartani magunkat. Ha a „kívánósak” csoportjába tartozunk, akkor türtőztessük magunkat csak egy-egy plusz árucikk becsempéséhez a kosárba, így a plusz költség sem lesz túlságosan nagy.
  3. Vadásszuk az akciókat, legyen szó akár az Aldi akciós újság új példányáról, a különböző kommunikációs csatornákon megjelenő hirdetésekről vagy akár az üzletekről. Ha kezünkbe kerül egy nyomtatott akciós újság, lapozzuk át, mert megtalálhatjuk benne kedvező áron a vacsorához szükséges hozzávalókat vagy kutyusunk kedvenc jutalomfalatjait alacsonyabb áron.
  4. Vezessünk kiadás-bevétel naplót, így (jobban) kordában tarthatjuk a havi kiadásokat. A megspórolt pénzt befektetésre vagy álomkirándulásunkra költhetjük.
  5. Ha rendszeresen járunk egy adott üzletláncba vásárolni, akár emailes vagy applikációs figyelmeztetőkkel értesülhetünk a legfrissebb és számunkra hasznos akciókról.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük