A Mindennapok kategória cikkei

Honnan értesülhetünk az akciókról?

Számos forrás áll rendelkezésünkre. Közülük talán az akciós újság átlapozása a legelterjedtebb, hogy ez nyomtatott papír újság vagy weboldalon, alkalmazásokban megjelenő verzió, az már ízlés és kényelmesség kérdése. Minden variánsnak van előnye és hátránya.

A papír újságot megoszthatjuk olyan személyekkel, akiknek nem áll rendelkezésükre az internetes formátum, de ezen típusú akciósújsághoz nem mindig juthatunk hozzá – nem hozza ki a postás vagy házikedvencünk eljátszik vele. Az interneten levő szakosodott weboldalak, amelyek egy helyre gyűjtik össze számos üzlet akciós újságját vagy maga az Auchan alkalmazás is lehetőséget ad arra, hogy nyugodtan átnézzük az adott hétre szóló akciókat és kiszemeljük azokat, amelyeket ki is szeretnénk használni.

Egyéb források lehetnek a közösségi oldalakon vagy TV reklámokban megjelenő akciók, ám ezek nagyrészt csak 1-2 terméket fednek. Magában az Auchan üzletekben is felfedezhetünk kedvező árakat vásárlás közben, sőt ennek esélye elég nagy figyelembe véve, hogy bármilyen formátumú legyen az akciósújság, lehetetlen minden egyes típusú termék akcióit feltüntetni.

Mire legyünk figyelmesek az akciókkal kapcsolatban?

Elsősorban arra, hogy milyen üzletekben érvényesek az akciók, milyen termek típusoknál és milyen napokon. Sok esetben ezek az akciók le vannak bontva hétköznapi, hétvégi vagy egyéb napos árleszállításokra, igy a többi napokon már nem érvényesek.

Figyeljük meg, hogy mekkora mennyiséget is vásárolhatunk ezen az áron, meglehet, hogy korlátozott a darabok száma egyes termékeknél. Ha valamilyen akcióval nem vagyunk tisztában, legjobb az üzletben további információt kérni az ott dolgozóktól, annak érdekében, hogy teljes körű tájékoztatást kapjunk. De erre használható például a Tesco akciós újság lapozható változata is.

Ne felejtkezzünk meg egyes alkalommal történő akciókról sem, ide tartoznak a karácsonyi, egyéb nemzeti vagy vallásos ünnep, de akár iskolakezdés is. Ezen alkalmak nagyobb értékű árleszállítást hozhatnak a kiemelt termékek keretében, és ajándéktermékekre, nyereményjátékokra is számíthatunk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük