coinbase ingyen kriptovaluta
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

Ingyen kriptovaluta

Ezen az oldalon olyan lehetőségeket találsz, melyek segítségével ingyen kriptovaluta üti a markod. Mindegyik módszer 100%-ban legális, és különféle módon juthatsz hozzá az ingyenes kriptopénzedhez. Természetesen a megszerzett kriptovaluta a tiéd, utána azt eladhatod, de akár el is teheted későbbre, hogy ha felmegy az árfolyama, nagyot nyerj rajta.

Figyelem! A kriptopénzek árfolyama nagyon hektikus, és akár egy napon belül is teljesen elveszíthetik az értéküket. Mindig figyelj oda, hogy ha kriptopénzt vásárolsz, akkor csak olyan pénzzel tedd, ami nem baj, ha elveszik! Megélhetésed, házad, saját és gyermeked jövőjét ne kockáztasd!

Az ingyenes kriptovaluta szerzési lehetőségekre persze ez nem vonatkozik, mivel itt te kapsz kriptopénzt.

Akkor lássuk a lehetőségeket!

1. Több, mint 10000 Ft értékű ingyen kriptovaluta a Coinbase segítségével

A Coinbase az egyik legnagyobb kriptopénz kereskedelmi platform, melyen te is könnyen vehetsz kriptopénzeket a bankkártyád segítségével. Több, mint 60 millió felhasználóval rendelkezik, és majdnem 1 milliárd dolláros profittal zárták az utóbbi éveket.

A Coinbase-re egy egyszerű regisztrációt követően be is léphetsz, és a megvásárolt kriptopénzeket ott is tárolhatod. Emellett a Coinbase ingyen kriptovaluta kínálatot is fenntart, ahol kriptopénzenként pár dollárt szerezhetsz.

Ezekkel a kriptopénzekkel nő a Coinbase pénztárcádban tárolt egyenleg, amit el is adhatsz, és pénzzé tehetsz. De ha kivársz, és a neked adott ingyen kriptopénz árfolyama megugrik, akkor nem csak mintegy 10000 Ft értéket kaphatsz, hanem ennek akár a több százszorosát vagy ezerszereresét. Hogy eladod az ingyen kriptovaluta egyenleged vagy megtartod, az egyedül rajtad múlik.

Mutatjuk a lépéseket, így kaphatsz ingyen kriptopénzt:

1. lépés: Coinbase regisztráció megkezdése

kattints az alábbi képre vagy ide a Coinbase regisztrációhoz

coinbase regisztráció

2. lépés: átkerülsz a Coinbase honlapjára

Itt a vállalat jelzi, hogy az ajánlásunkra érkeztél hozzájuk. Emiatt jár neked egy bónusz, ennek a cikknek az elkészítésekor ez éppen 3098 Ft értékű Bitcoin volt, amit akkor kapsz meg, ha legalább 30975 Ft értékben kriptopénzt veszel náluk. Ez nem kötelező, ha nem veszel, hanem megelégedsz az ingyen kriptovaluta ajándékkal, akkor senki sem fog rád haragudni!

A regisztrációt az adataid megadásával kell folytatnod. A First name a keresztneved, a Last name pedig a családneved. Meg kell még adnod az e-mail címed és egy jelszót, majd az I certify felirat előtti szövegdoboz bejelölésével kinyilatkoztatod, hogy elmúltál 18 éves, és elfogadod a Coinbase Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Ezt a két dokumentumot a linkekre kattintva el is olvashatod angolul. Figyelem, 18 éven aluliak nem regisztrálhatnak, és kizárólag a valós adataidat használd fel, mert a Coinbase-t a törvény kötelezi arra, hogy a regisztráció végén ellenőrizze a személyazonosságod!

A fiók létrehozását a Create account gombbal folytathatod.

3. lépés: GDPR infocmáció

Ebben a lépésben a Coinbase tájékoztat arról, hogy az adataidat a GDPR-nek megfelelően kezeli. Ezzel nincs sok tennivalód, a Next gombbal tovább léphetsz.

4. lépés: Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása

A következő lépésben el kell fogadnod a Coinbase Adatvédelmi nyilatkozatát, melyet legörgetve, az I acknowledge gombbal tehetsz meg.

5. lépés: Ajánlatok fogadása

Ebben a lépésben a Coinbase rákérdez arra, hogy szeretnél-e személyre szabott e-mail értesítőket kapni a termékekről, szolgáltatásokról és speciális ajánlatokról. Érdemes elfogadni, mert így ki tudod használni a neked megfelelő promóciókat. A Yes-szel elfogadod, a No-val elutasítod.

6. lépés: E-mail megerősítés

Elérkeztél az e-mail címed megerősítéséhez. A Coinbase ezzel a felirattal kér fel arra, hogy nyisd meg az e-mail fiókod, és ellenőrizd le a leveleidet.

A postafiókodban egy ilyen levelet kell látnod, ahol a Verify Email Address gombra kattintva erősítheted meg, hogy tényleg te kérted a regisztrációt, és ez a működő e-mail címed. Ezután visszakerülsz a Coinbase honlapjára.

7. lépés: Telefonszámod megadása

A kétfaktoros hitelesítéshez az e-mail cím mellett egy telefonszám megadására is szükség van. Ha Magyarországról regisztrálsz, akkor a Country mezőben a Hungary maradjon, a Phone number mezőben pedig add meg a telefonszámod. Mivel a +36 már alapból ott van, így neked csak a többi számjegyet kell megadnod. Például, ha a telefonszámod 06 30 123 4567, akkor ebbe a mezőba a 06-ot már ne add meg, hanem csak azt írd be, hogy 301234567, és figyelj, hogy a számokat egymás mellé írd, ne tegyél közéjük szóközt.

Ha ez megvan, akkor a Send code gomb megnyomásával a Coinbase elküld neked egy SMS-t, ami tartalmazza a hitelesítő kódot. Ne feledd, itt pénzről van szó, ezért van olyan erős hitelesítés a regisztráció során, mint bármilyen pénzintézetnél vagy fizetési szolgáltatónál!

8. lépés: Hitelesítő kód begépelése

Miután megnyitod a telefonon az SMS-t, egy hétjegyű kódot találsz benne. Ezt kell begépelned a Coinbase ablakában, majd a Submit gombbal elküldeni. Ha nem kaptad meg az SMS-t, várj kicsit, majd kérd újra a Resend text message feliratra kattintva. Ha rossz számot adtál meg, akkor az Use another phone number feliratra kattintva javíthatod a számot.

9. lépés: Állampolgárság megadása

A következő lépésben meg kell adnod az állampolgárságod. Ha több ország állampolgára vagy, akkor válassz egyet közülük. Magyarként jó eséllyel magyar az állampolgárságod, így a Citizenship lehulló menüben a Hungary-t kell választanod.

10. lépés: Személyes adatok megadása

Az egyik utolsó lépés következik, itt kell megadnod a személyes adataidat. Itt is kötelező a valódi adatok megadása, hiszen a Coinbase ellenőrzi a törvényi előírások miatt.

A First name és Last name (keresztnév és vezetéknév) mezőben már látszik az, amit az első lépésnél megadtál. A Date of Birth a születési idődet jelenti, a Month a hónap, a Day a nap és a Year az év. A Streed address az utcanév és házszám, a City a városnév, a Postal code az irányítószám, az ország meg alapból ki van töltve (Hungary).

A jobb oldalon a Coinbase megkérdi, hogy mire fogod használni a Coinbase-t? (What will you use Coinbase for?). Itt a válaszadási lehetőségek:

 • Investing (Befektetés)
 • Trading on Coinbase (Kereskedés a Coinbase felületén)
 • Trading on other exchanges (Kereskedés más kriptotőzsdéken)
 • Online purchases (Online vásárlások)
 • Payments to friends (Kifizetés a barátoknak)
 • Online payments (Online fizetések)
 • Business (Vállalkozás, üzlet)

Alatta arra kíváncsiak, hogy milyen forrásból származik az általad elkölteni kívánt pénz (What is your source of funds?). A válaszadási lehetőségek:

 • Occupation (Foglalkoztatás)
 • Investments (Befektetések)
 • Savings (Megtakarítások)
 • Inheritance (Örökség)
 • Credit/Loan (Hitel)
 • Family or others (Család vagy mások)
 • Cryptocurrency mining (Kriptopénz bányászat)

Végül pedig meg kell adnod a foglalkoztatási jogviszonyod (Employment status), ahol a következők az opciók:

 • Employed (Alkalmazott)
 • Unemployed (Munkanélküli)
 • Retired (Nyugdíjas)
 • Student (Hallgató)
 • Self employed (Önfoglalkoztató)

11. lépés: További adatok

A következő lépésben olyan adatokat gyűjt össze a Coinbase, amelyet törvényi előírás miatt kell teljesítenie. Itt az első kérdés az, hogy Várhatóan évente mekkora értékben fogsz kereskedni kriptopénzzekkel? A lehulló menüben válaszd ki a megfelelő értéket. A következő kérdés arra vonatkozik, hogy melyik iparágban dolgozol, itt is válaszd a neked megfelelőt. A Submit gombbal mehetsz tovább.

12. lépés: A személyazonosságod megerősítése

A Coinbase-t az EU-s törvények kötelezik arra, hogy minden ügyfelét beazonosítsa. Bár ezt nem írja oda, általában a pénzmosás- és terrorizmus elleni törvények kötelezik erre a szolgáltatókat. Három féle módon azonosíthatod magad, az útleveled (Passport), jogsid (Driver’s License) vagy személyazonosítód (National ID Card) feltöltésével. Válaszd a neked megfelelőt, mi a személyazonosítóval történő igazolást választottuk.

13. lépés: Azonosítási mód meghatározása

A következő lépésben azt kell megadnod, hogy milyen módon azonosítsanak be téged. Ez történhet webkamerával (webcam), a mobil kamerájával (mobile camera) vagy fájlfeltöltés (file upload) segítségével. Mi most a 3. módot választottuk, mert ez mindig, mindenhol működik.

14. lépés: Azonosítás elvégzése

Az általad kiválasztott módon megtörténik az azonosítás. Nekünk ehhez fel kellett tölteni a személyazonosító igazolvány előlapját és hátlapját. A Front területen lehet feltölteni az előlapot, a Back területen pedig a hátlapot. A Coinbase felhívja a figyelmet arra, hogy ne módosítsd, ne vízjelezd és ne szerkeszd a képet a feltöltés előtt, mert akkor már nem fogadják el hitelesnek.

15. Befejezés

A mi esetünkben egy tájékoztatás zárja a folyamatot, hogy megkapták a személyazonosító igazolványunk másolatát, és hamarosan jelentkeznek. E-mailben fog érkezni a válasz, ha valami nem volt rendben a feltöltött dokumentumokkal, akkor fel fognak kérni a javításra, egyébként aktiválják a regisztrációnkat.

*

*

16. lépés: Ingyen kriptovaluta begyűjtése

Ha sikeresen regisztráltál Coinbase fiókot, akkor lépj be, és a bal oldali menüben válaszd a Learn and Earn menüpontot. Itt láthatod azokat a kvízeket, melyekre kattintva megkapod az ingyen kriptovalutát.

Például, ennek a cikknek a megírásakor az első kvíz a Fetch.ai-ról szól, amivel 3×1 dollár értékű FET tokent kapsz ingyen. Itt persze nem a 3×11 dollár az érdekes, bár mondjuk ha mindegyik kvízt kitöltöd, akkor egész szép zsebpénz jön össze. De ha nem adod el rögtön a keresetedet, és megtartod, az is előfordulhat, hogy a FET token árfolyama is kilő, és sokkal magasabb árfolyamon tudod eladni a tokeneket.

A következő képen láthatod, hogy amikor mi kitöltöttük a kérdőívet, ezért 4,38511419 FET tokent kaptunk, ami akkor 960,68 Ft-ot ért. A kép elkészültének pillanatában a tokenek értéke 635,06 Ft, ami nem csoda, hiszen most éppen zuhannak a kriptopénzek:

De ha megnézed a FET token árfolyamát, akkor ezt látod:

Itt látszik, hogy nemrég az értéke 280,59 Ft volt, amellyel a mostani token készletünk 1230,41 Ft-ot érne. Ha egy kicsit eljátszol a számokkal, és arra vársz, hogy emelkedjen a token értéke, akkor talán érdemes megtartani. Ez a táblázat azt mutatja, hogy ha a FET token értéke a bal oldali oszlopban lévő szám lenne, akkor mennyit érne a 4,3851 FET tokenünk:

1 FET értéke (Ft)A 4,3851 FET értéke
3001315,53 Ft
5002192,55 Ft
10004385,1 Ft
20008770,2 Ft
500021925,5 Ft
1000043851 Ft

De lesz-e a most éppen 145 Ft-ot érő FET token ára valaha 300, 500, 1000, 2000, 5000 vagy 10000 Ft? Nem tudjuk. De pont az a jó az egészben, hogy ezt a tokent pár vacak kérdés megválaszolásáért kaptad, és gyakorlatilag nem kellett beletenned a saját pénzed. Volt már olyan token, melyet pár éve még ajándékba adtak a Coinbase kvízeken, és nem sokkal később pedig kilőtt az árfolyama.

Az alábbiakban néhány képet láthatsz arról, mennyi ingyen kriptovalutát kaptunk az elmúlt időszakban. Néhány helyen a Coinbase rosszul jelezte ki az értékeke, pl. a Clover esetében nem 32 milliárd értékű ingyen kriptovalut csomagokat kaptunk, hanem 320 Ft-osakat. A fenti FET tokenes utalással már 45 dollárt láthasz a képeken ingyen kriptopénzként kapva:

ingyen Compound Governance
ingyen Forth
ingyen The Graph
ingyen IoTeX
ingyen AMP
ingyen iExec RLC
ingyen NuCypher
ingyen Clover
ingyen Celo Gold

Ha te is szeretnél ingyen kriptót, akkor kattints ide vagy az alábbi bannerre, és regisztrálj egy Coinbase fiókot. Alább pedig megtalálod a helyes válaszokat a kérdőívekre, így biztos megkapod az ingyen kriptovaluta összegeket!

coinbase regisztráció

*

*

Coinbase ingyen kriptovaluta válaszok

Itt olvashatod az aktuálisan elérhető Coinbase kvízek válaszait, melyekért az ingyen kriptovaluta jár.

Fetch.ai kvíz 3 dollárért

1. kérdés: What can people create with Fetch.ai?

 • helyes válasz: Software agents that automate tasks

2. kérdés: What’s one role of the FET token?Options:

 • helyes válasz: To power Fetch.ai agents

3. kérdés: What does Fetch.ai plan to support in the future?

 • helyes válasz: Automated interactions with industries like travel and healthcare

AMP kvíz 3 dollárért

1. kérdés: What is Amp?

 • helyes válasz: A collateral Token

2. kérdés: What does Amp provide on the Flexa network?

 • helyes válasz: Instant Settlement Assurance

3. kérdés: What can you earn by Staking Amp on Flexa?

 • helyes válasz: AMP Rewards

Stellar Lumens kvíz 10 dollárért

1. kérdés: What is Stellar?

 • helyes válasz: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

2. kérdés:_What are Stellar Lumens (XLM) used for?

 • helyes válasz: Facilitating low-cost, universal payments

3. kérdés: Why is Stellar good for sending remittances?

 • helyes válasz: Transactions are fast, inexpensive, and global Telegram Channel

4. kérdés: Why would banks and businesses use Stellar?

 • helyes válasz: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

5. kérdés: How does Stellar’s Consensus Protocol work?

 • helyes válasz: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Compound kvíz 9 dollárért

1. kérdés: What is a key benefit of using Compound?

 • helyes válasz: Earning Interest on your Crypto

2. kérdés: What do you need to do to borrow crypto with Compound?

 • helyes válasz: Supply a Crypto asset as collateral

3. kérdés: Who gets to decide the future of the Compound Protocol?

 • helyes válasz: COMP token holders

Ezek a kvízek folyamatosan változnak, érdemes gyakran visszanézned a Coinbase felületére, hogy ne hagyd ki az ingyen kriptovaluta lehetőségét!

Kattints ide vagy az alábbi bannerra, hogy elindítsd a Coinbase regisztrációdat!

Figyelem! Ez a cikk nem számít pénzügyi tanácsadásnak vagy befektetésre való felhívásnak. A kriptopénzekkel való kereskedés a magas volatilitás miatt akár sólyos pénzügyi veszteséggel is járhat.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük