keresőoptimalizálás (seo))
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

Ma már nem működhet egyetlen vállalkozás sem keresőoptimalizálás nélkül

A keresőoptimalizálás ma már olyan, mint az online marketing, egyetlen vállalkozás sem lehet meg nélküle. A Google találati listáin a megfelelő helyre kerülni olyan feladat, mely vásárlókat, ügyfeleket vagy hírlevél feliratkozókat hozhat. Ha erre nem költünk, akkor a versenytársaink teszik meg ezt helyettünk, és hozzájuk mennek a vásárlók.

Hogyan lehet jó szakértőt találni a keresőoptimalizálás mellé?

A SEO szakértő Magyarországon is egy folyamatosan fejlődő szakma, ahol folyamatosan képezni kell magát az érdeklődőnek. Ha igazi hozzáértőt keresünk, akkor folyamatos munkával sikereket érhetünk el a vállalkozásunk területén, igaz, ehhez valóban a megfelelő segítséget kell felhasználnunk.

A keresőoptimalizálás ugyanis komoly szakma, de ezen a területen is nagyon sok a kókler. A Google újdonságainak nyomon követése, a szövegírás, a linképítés és a többi kapcsolódó dolog mind olyan feladat, amit nem lehet kihagyni.

Természetesen mi is foglalkozhatunk SEO-val, még ha szakértők nem is leszünk egyik napról a másikra. Ez azonban sok tanulásba és szabadidőbe fog kerülni, ami lehet, hogy jobban kamatozna, ha valóban a webshopunkra fordítanánk. Emiatt érdemesebb egy igazi keresőoptimalizálási szakértővel együtt dolgoznunk, akire rábízhatjuk a munka minden feladatát.

Mire van szükség a keresőoptimalizálás során?

A SEO első feladata a technikai audit, amikor megnézik, hogy milyen hiányosságokkal küzd a weboldalunk. Ha ezen már segítünk, akkor az az első lépés a siker felé.

A második lépés a kezdeti tartalom feltöltése, ide tartozik a kategória oldalak, az aloldalak és a főoldal megszövegezése. Ehhez szövegíró kell, aki a SEO szövegírás szabályait betartva készíti el az írásos anyagokat.

Végül pedig ott a linképítés, amikor folyamatosan épülnek a megfelelő cikkekből és oldalakról ránk mutató linkek. Ezekhez is szakértő szükséges, hogy minden feladatot éppen időben, a megfelelő helyen és minőségben végezzen el. Csak így lehet elérni a keresőoptimalizálás során a sikereket.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük