A Mindennapok kategória cikkei

Milyen érdekességekre bukkanhatunk a Lidl akciós újság segítségével?

A Lidl „álmok folyosója” népszerű a vásárlók körében, akik a kerti szerszámoktól a ruházati cikkekig mindenből szeretnének jól járni. A legújabb ajánlatokat mindig érdemes megnézni, és e hét csütörtöktől néhány fantasztikus vételt kínálnak.

Mindez csak néhány nappal azután történt, hogy a Lidl nagyszerű ajánlatokat mutatott be a babakocsikra és a gyerekszobai bútorokra.

Nézzünk meg néhányat a héten megvásárolható tételek közül a Lidl akciós újság segítségével!

A Lidl középső folyosója

A Lidl ezen a héten fokozta a középső folyosó kínálatát a főzőeszközökre és konyhai eszközökre vonatkozó ajánlatokkal. Nézzük a legjobb termékeket, amelyeket csütörtöktől kínálnak.

Dobjuk fel a téli reggeleket a Silvercrest eszpresszógéppel, mindössze 19990 forintért, babakék és antracit színekben. Három év garanciával érkezik hozzánk ez egy nagy teljesítményű eszpresszógép, és 15 baros pumpanyomással működik a tökéletes íz érdekében.

Portafilter rendszerrel, két szűrőbetéttel, 2 az 1-ben nagynyomású gőzfúvókával, forróvíz-adagolóval és tejhabosítóval, kivehető víztartállyal, 2 az 1-ben kávékanállal, valamint kivehető csepptálcával, vízszintmérővel és kivehető ráccsal rendelkezik.

Emellett 24990 forintért egy Silvercrest XXL digitális légsütőre tehetünk szert, mely nagyszerű az egészségesebb döntések meghozatalához. A légsütő forrólevegő-technológia segítségével olaj vagy zsír hozzáadása nélkül süt.

Ez a fajta főzési mód időt és energiát takarít meg, miközben alacsony zsírtartalmú ételeket kínál, akár sütni, akár grillezni szeretnénk. Ez a Silvercrest légsütő extra nagy sütőkosárral is rendelkezik, amely 1,4 kg sült krumpli vagy egy egész csirke számára alkalmas.

Ha további jó ajánlatokat keresünk, akkor ne hagyjuk ki a lapozható akciós újságok átböngészését, hiszen így biztosan jól járunk. A legjobb, ha a boltba is magunkkal visszük őket, így nem felejtjük el, miért jöttünk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük