Klubrádió online hallgatás

A rádiólejátszót lefelé görgetve találod meg!

A Klubrádió elérhetőségei:

  • E-mail: info@klubradio.hu
  • Cím: 1037 Budapest, Bokor utca 1-3-5.
  • Telefon: +36-1/2406-953 , +36-1/2407-953 , +36-30/3030-953
  • SMS: +36-30/3030-953

Klubrádió az interneten:

Klubrádió online – rádióhallgatás az interneten?

A Klubrádió több mint 20 év működés után stabilan megvetette a lábát az interneten. Az idei évtől kezdve a rajongók hagyományos rádióban nem hallgathatják a Klubrádió műsorait, csak is online. De semmi ok az aggodalomra, a klub rádió online berendezkedése során, a legnagyobb videó megosztó portálon a YouTube-on élőben közvetíti adásait a nap huszonnégy órájában. Nem mellesleg minden műsor szerkesztve, visszakereshető és megtekinthető a csatornán. Ha szeretnénk tájékozódni a soron következő műsor adásokról, akkor nincs más dolgunk, minthogy ellátogassunk a klubradio.hu oldalra. Az weboldalon ízléseknek megfelelően válogathatunk az eddig levetített műsorokból épp úgy, mint a YouTube-on, valamint a teljes műsorkínálat felfedezhető az igényesen megírt cikkekkel egyetemben.

Természetesen a Klubrádió online rádió jelenléte nem állhat csupán egy weboldal és a videó megosztó csatornából. A közösségi média más szereplőit is hadrendbe állították, mint például Facebook és Instagram. Ezeken a főbb közösségi média felületeken nap, mint nap újabbnál újabb posztok és hírek jelennek meg a nagyvilágból és a Klubrádió műsoraiból, így a kedves közönség mindig naprakész lehet az aktualitásokból. Ez a fajta napi jelenlét a közösségi médiában hosszútávon kifizetődő tud lenni, pláne ha egy stabil követő és hallgatóbázis felépítését eltudják érni.

Miért előnyös a Klubrádió online hallgatása élő adás segítségével?

Gondoljunk csak bele, hogy a mindennapjainkat még mindig kiegészíti a rádiózás élménye. Hiszen reggel munkába menet az autóban hangosan nevetünk valamelyik kedvenc rádióműsorunkon éppúgy, mint hazafelé a délutáni híreket hallgathatjuk végig. De az is jól megfigyelhető, hogy a legtöbb munkahelyen munkavégzés közben is szól a rádió, mert valaminek muszáj megtörnie a monoton munka nyomasztó zaját.

Így aztán, ha éppen nincs a közelünkben rádió vagy bosszantóan rossz a minőség, akkor is hallgathatunk adást olyan készüléken, amelyek képesek csatlakozni az internetre. Ezért a Klubrádió online hallgatása élő adás segítségével bárhol, bármikor lehetővé vált.

Mire figyeljünk a Klub rádió online változatánál?

Meg kell említeni azért, ha például mobiltelefonunkról akarjuk hosszútávon hallgatni az élő adást a Klubrádión, érdemes felkészülnünk egy feltöltött akkumulátorral és néhány powerbankkal. De persze nem kötelező a mobil energiatárolók használata, ha van a közelben egy konnektor. Akkor ugyanis töltőkábelre dugva már ropoghat is a zene. Plusz érdemes wifi-re csatlakozni mielőtt elindítjuk a műsorokat, nehogy aztán a teljes havi mobil internet keretünket elégessük pár perc alatt. Persze aki élvezi a korlátlan mobilinternet adta előnyöket azok bátran belevághatnak bárhol bármikor.

Esetleg, ha a kőműveslapát végén a munkazaj elnyomja a telefonunk hangszóróját és nem halljuk a tízórai híreket, akkor sem kell kétségbe esnünk. Ugyanis egy Bluetooth csatlakozású hangszóró hangereje többszöröse egy mobiltelefonénak, így kényelmesen hallgatható a Klubrádió online élő adás. Viszont a Bluetooth hangszóró akkumulátor kapacitása is véges, ezért nem árt gondolkodni a hangszóró töltöttségérő és töltéséről is.

Ebből is látható, hogy az internetes rádióhallgatás technikai háttere nem is olyan bonyolult. Nagyából pont ugyan az kell hozzá, mint ezelőtt. Sugárzott jel, egy vevő készülék, ami lefordítja és felhangosítja a jelet, és semmi több.

Mindezen technikai lehetőségek mellett a rádiós információ áramlás és szórakoztatás egy magasabb fokra lépett a korábbiaknál. Ezen eszközöket és felületeket kihasználva a Klubrádió élőben hallgatása egy, a korral haladó mentalitást tükröznek. Ami abszolút pozitív megítélést biztosít, valamint szélesebb célközönséghez tudja eljuttatni a mondanivalóját.

Klubrádió online hallgatás

Kattints a bal oldalon található lejátszás gombra a Klubrádió online hallgatásához.

online rádió hallgatás