xiaomi okos csengő
A Tech & IT kategória cikkei

Xiaomi Okos Csengő

Az új Xiaomi Smart Doorbell 3 okos csengővel nyugodtan elhagyhatod az otthonodat, mert minden fontos eseményről időben értesülni fogsz. Az eszköz rendelkezik 2K felbontású kamerával, ami kristálytiszta képet kínál a bejáratodról, és folyamatosan figyeli a környezetét. Az okos csengő haladó funkciók, mint az AI emberfelismerés, segítségével pontosan észleli és azonosítja a bejárat előtt mozgó személyeket.

Technikai jellemzők

A Xiaomi Smart Doorbell 3 beépített 5200mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami akár 4,8 hónapig is képes energiát szolgáltatni egyetlen töltéssel, így nincs szükség gyakori töltésre vagy akkumulátorcsere. A USB Type-C töltőport gyors és egyszerű töltést tesz lehetővé.

A készülék kétirányú audió kommunikációt biztosít, így távolról is kommunikálhatsz a látogatókkal. A beépített hangváltoztató funkcióval pedig megvédheted az otthonodban tartózkodók személyazonosságát.

Az okos csengő 180°-os, ultranagy látószögű lencsével rendelkezik, ami 107°-os függőleges látószöget biztosít, így tiszta, panorámaszerű képet kínál a bejárat előtti területről. A 2K felbontás gondoskodik arról, hogy minden részletet láss, és a négy beépített 940nm-es, nagy teljesítményű infravörös lámpa biztosítja a tisztán látható képet még gyenge vagy semmilyen fényviszonyok között is.

Kattints ide, és látogasd meg a Xiaomishop kínálatát!

A Xiaomi Smart Doorbell 3 okos csengővel nem kell aggódnod a csomagjaid biztonsága miatt. A készülék felismeri, ha valaki csomagot helyez el a bejáratod előtt, és értesítést küld a telefonodra. A beépített mozgásérzékelő és AI emberfelismerő technológia abnormális mozgásokat észlel, és értesítést küld a telefonodra, ha ilyeneket észlel. A készülék továbbá lehetővé teszi személyre szabott beállítások használatát, beleértve az automatikus válaszüzenetek rögzítését is.

Az okos csengő alkalmazkodik az életedhez. A csengő hangerőszintje négyszeresére állíAz új Xiaomi Smart Doorbell 3 okos csengővel bátran elhagyhatod a lakásod, hiszen minden fontos eseményről szóló értesítést kapsz. A készülék rendkívül jó 2K felbontású kamerával van felszerelve, ami kristálytiszta képet ad az otthonod küszöbéről, és folyamatosan szemmel tartja a környezetet. Az okos csengő olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint az AI emberfelismerés, ami lehetővé teszi, hogy pontosan észlelje és azonosítsa az ajtó előtt mozgó személyeket.

Több hónapi is bírhatja az akksi

A Xiaomi Smart Doorbell 3 okos csengő beépített 5200mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami akár 4,8 hónapig is kitart egyetlen töltéssel, így nincs szükség gyakori töltésre és akkumulátorcsere. A USB Type-C töltőport gyorsabb és egyszerűbb töltést tesz lehetővé.

A készülék kétirányú audió kommunikációt biztosít, így akár távolról is kommunikálhatsz a látogatókkal. A beépített hangváltoztató funkcióval még a lakásban tartózkodók személyazonosságát is megvédheted.

Az okos csengő egy 180°-os, ultranagy látószögű lencsével rendelkezik, ami 107°-os függőleges látószöget biztosít, így tiszta, panorámaszerű képet ad az ajtó előtti területről. A 2K felbontás gondoskodik arról, hogy minden részletet láss, és a négy beépített 940nm-es, nagy teljesítményű infravörös lámpa biztosítja a tisztán látható képet még gyenge vagy semmilyen fényviszonyok között is.

Kattints ide, és látogasd meg a Xiaomishop kínálatát!

A Xiaomi Smart Doorbell 3 okos csengővel nem kell aggódnod a csomagjaid biztonsága miatt. A készülék felismeri, ha valaki csomagot helyez el az ajtód előtt, és értesítést küld a telefonodra. A beépített mozgásérzékelő és AI emberfelismerő technológia abnormális mozgásokat is detektál, és értesítést küld a telefonodra, ha ilyeneket észlel. A készülék továbbá lehetővé teszi személyre szabott beállítások használatát, beleértve az automatikus válaszüzenetek rögzítését is.

xiaomi okos csengő futárral

Figyelem! Ebben a cikkben affiliate link található, de nem számít műszaki tanácsadásnak, és nem vállalunk felelősséget semmilyen, harmadik fél oldalán elvégzett vásárlásokért sem!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük