adidas superstar
A Divat kategória cikkei,  A Mindennapok kategória cikkei

Adidas Superstar: egy örök kedvenc lábbeli

Az Adidas márka világszerte ismert és elismert. Rengeteg sporteszköz és sportruházat van ellátva a logójával, ami mára egyet jelent a magas minőséggel. Folyamatosan előrukkolnak valami újdonsággal a tervezők, hogy még inkább a vásárlók igényeihez tudják igazítani a kínálatot. Megvannak ugyanakkor az igazi örökzöldek, a divatból soha ki nem menő kedvenc fazonok is. Az egyik ilyen az Adidas Superstar cipő, ami 7 évtizede örvend töretlen népszerűségnek.

Honnan indult az Adidas?

Az Adidas története az 1920-as években kezdődik a német Dassler fivérekkel. Adolf és Rudolf Dassler ekkor készítették el első sportcipőiket azzal az elgondolással, hogy minden sportágnak testreszabott lábbeliket terveznek. Később azonban a fivérek között egyre több nézeteltérés támadt és végül elváltak útjaik. Az Adidas Adolf Dassler nevéhez fűződik, aki 1947-től indította újra a gyártást, a ma is ismert márkanevet pedig 1949-re álmodta meg.

A brand népszerűségét nem kell hosszasan taglalni, máig világszerte ismertek a termékeik, és számos online és offline üzletben kaphatók, ahogy például a ftshp oldalon is.

Adidas Superstar: mindenki kedvenc cipője

Bár az Adidas mindenféle ruházati cikket gyárt, a cipőknek van a legnagyobb rajongótábora. Az egyik legnépszerűbb fazon az Adidas Superstar, amit még az 1950-es években terveztek, és azóta is része a kínálatnak.

A Superstar tartós, bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét, meglehetősen univerzális, azaz szinte mindenkinek tökéletesen áll a lábán, és nagyon sokféle outfithez jó választás. Mindemellett a Superstar cipők rengetegféle színváltozatban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami igazán passzol hozzá. Így lehet egy tömegtermelt cikk valamilyen szinten mégis egyedi.

Természetesen az Adidas Superstar amellett, hogy trendi és kényelmes cipő, igen magas minőségű is: az Adidas holmiknál ez alap. Ez is sokat hozzátesz ahhoz, hogy ez a világ egyik legkedveltebb sportcipő fazonja.

A fotó forrása: Footshop

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük