atlas vpn bemutató
A Tech & IT kategória cikkei

Atlas VPN őszinte vélemény

Az Atlas VPN a magyar felhasználók között is az egyik legnépszerűbb szolgáltatásnak számít, amit korlátlan sávszélességének, naplózásmentes működésének és a komolyan vett, nagyon szigorú biztonsági előírásainak köszönhető. Olvasd el ezt a részletes bemutatót, ami őszinte véleményt ad az Atlas VPN-ről.

Naplózásmentes VPNKorlátlan számú eszközreKorlátlan torrent és P2P
Streaming 4K minőségbenÜgyfélszolgálat éjjel-nappalBiztonságos böngészés
Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Android TV750+ szerver38 ország
Atlas VPN főbb előnyok

Kattints ide, és rendeld meg az Atlas VPN-t havi mindössze 2 dollárért!

Atlas VPN előnyök összeszedve

Az Atlas VPN piacvezetőként számos előnyt nyújt neked, melyek közül a legfontosabbak közé tartoznak a következők:

 • Szuper gyors streaming 4K minőségben: Az Atlas VPN szerverein keresztül szuper gyorsan tudod élvezni a 4K streaming adásokat is, így nem kell kompromisszumot kötnöd, ha VPN-en keresztül csatlakoznál a kiszolgálókhoz.
 • Korlátlan számú eszközt használhatsz: Az Atlas VPN nem korlátozza, hogy egyszerre hány eszközzel csatlakozhatsz a hálózatához. Ennek köszönhetően nincs idegesítő megszorítás, mint más szolgáltatóknál.
 • Korlátlan peer-to-peer (torrent): Az Atlas VPN tökéletesen együtt működik az összes ismertebb P2P klienssel, így VPN-en keresztül is késleltetés és korlátozás nélkül használhatod ezt a technológiát. Legyen szó fájlmegosztásról vagy torrentezésről, az Atlas VPN-nek köszönhetően valódi IP címed tökéletesen titokban marad.
 • Biztonságos böngészés és a személyes adatok védelme: Az Atlas VPN Trader Blocker része blokkolja a hirdetéseket, nyomkövetőket és a csaló weboldalakat, míg a Data Breach Monitor megakadályozza a személyes adataidnak a kiderítését már weboldalak által.
 • Az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat: Az Atlas VPN piacvezetőként 7/24-es ügyfélszolgálatot tart fenn, így akármilyen problémával fordulsz hozzájuk, gyors válaszra számíthatsz.
 • Akadálymentes használat: Az AtlasVPN WireGuard technológiájának köszönhetően iparági vezető titkosítási protokoll védi az adataid, miközben semmiféle fennakadást sem fogsz érezni a használat során.
Atlas VPN működés közben
Atlas VPN működés közben

Milyen eszközökön használhatod fel az Atlas VPN-t?

Az Atlas VPN nem csak számítógépekre érhető el, hanem a következő eszközökön és platformokon is kiválóan teszi a dolgát:

 • Windows-os gépek és eszközök
 • macOS-es gépek és eszközök
 • Androidos okostelefonok, tabletek és eszközök
 • iOS-es okostelefonok, tabletek és eszközök
 • Android TV-k
 • Amazon Fire TV-k

Kattints ide, és rendeld meg az Atlas VPN-t havi mindössze 2 dollárért!

Atlas VPN szerverek

Az Atlas VPN több, mint 750 nagy sebességű szerverrel rendelkezik világszerte, a következő országokban: Albánia, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Kanada, Chile, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Magyarország, India, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Lettország, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Arab Emirátusok, Amerikai Egyesült Államok.

Atlas VPN adatvédelem és anonimitás

A legtöbb VPN szolgáltatást használó felhasználót az adatvédelem és az anonimitás érdekli a leginkább. Az Atlas VPN az AES-256 protokollt használja a titkosításra, és az IPSec /IKEv2 protokollokat a kommunikáció biztonságosabbá tételére.

Az Atlas VPN egy úgynevezett no-logs VPN, ami azt jelenti, hogy nem gyűjti be a valódi IP címedet, és nem tárol el semmi olyan adatot, amelynek segítségével be lehetne azonosítani, hogy milyen weboldalakat kerestél fel, miket néztél meg, vagy mit csináltál online, míg az Atlas VPN-hez kapcsolódsz. Csupán alapvető analitikát gyűjtenek be, de ezt is csak azért, hogy jobban kiszolgálhassák a felhasználói igényeket.

Az Atlas VPN kiemeli az adatvédelmi nyilatkozatában, hogy a no-logs VPN azt jelenti az esetükben, hogy nem rendelkeznek rólad semmilyen olyan adattal, amit egy rendőrségi vagy másféle hatósági megkeresésre meg tudnának adni arról, hogy te mit csináltál a VPN szolgáltatásukhoz kapcsolódva.

Az Atlas VPN egy adatmegszakító szolgáltatási is tartalmaz, melynek segítéségével a valódi adataid kikerülését még akkor is megakadályozza, ha valamilyen ok miatt átmenetileg megszakadna a VPN védelme.

Atlas VPN ár és kedvezmény

Az Atlas VPN ára alapesetben és kedvezmények nélkül 10,99 amerikai dollár havonta, ami nagyon jónak mondható, hiszen a segítésével sem a hatóságok nem tudják meg, mit csinálsz internetezés közben, sem a torrentezés alatt nem tudják visszakövetni a jogvédő szervezetek a számítógépedet.

Mi azonban affiliate partnerei vagyunk az Atlas VPN-nek, és ha a következő linken keresztül csatlakozol hozzájuk, akkor 2 éves szerződés esetén havi 2,05 amerikai dolláros árat kapsz. Ez 81%-os megtakarítást jelent, így mindenképpen érdemes kihasználnod, hogy havi kevesebb, mint 500 Ft-ért legyen egy naplózás nélküli VPN szolgáltatásod.

Kattints ide, és rendeld meg az Atlas VPN-t havi mindössze 2 dollárért!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük