Mindennapok

Erre mindenképpen számíts, ha egy barber-hez mész

Kövess minket Facebookon még több tartalomért!

A barber nem más, mint egy angol eredetű kifejezés, amelynek magyar jelentése a borbély. Ezek a szakemberek olyan szalonokban dolgoznak, ahol hajvágást, szakálligazítást és borotválást vehetünk igénybe, de nem a jól ismert módon. Itt már nem csak férfiak dolgoznak hagyományosan és bizony nem is feltétlenül egyedül, ahogy egy régről öröklött családi vállalkozásban megszokhattuk.

A Barber World története egészen Dublinig, azaz Írországig nyúl vissza, hiszen a tulajdonos az alapítás előtt hosszú évekig itt dolgozott, tapasztalt, annak érdekében, hogy Budapesten is a legminőségibb szolgáltatásban részesítse a vendégeket.

Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Felnőtt, illetve gyermek hajvágásra is van lehetőség, amelybe beletartozik a hajmosás – hiszen csakis így lehet precízen dolgozni vele, – vágás és fixálás is. Egy férfi arcának éke a szakálla, sok mindent elárul róla annak igényessége. Éppen ezért szakálladnak igazítását is kérheted, ami csak és kizárólag prémium termékekkel lesz ápolva.

Hallottál már a Hot towel borotválásról? Ezt a technikát nem lehet összetéveszteni az otthon végzett, műanyag borotvás, langyos vizes borotválással. A klasszikus meleg törölközős borotválkozás eredménye egy tökéletesen sima, megtisztult és felfrissült arc lesz. Nem mellesleg az érzést sem lehet összehasonlítani semmivel, hiszen a relaxálás élménye is a tied.

A szolgáltatásokat szimplán, illetve egyben is kérheted, így egyszerre a szakállad és a hajad is gondosan lesz elkészítve. A barber nem csak egy szolgáltatást nyújt számodra, hanem élményt is. Az üzletbe belépve többféle üdvözlő ital közül is választhatsz. Legyen az sör, két -féle whiskey, kávé, tea vagy éppen egy ásványvíz.

Férfi, vagy női szakembert válassz? Sokakban felmerül ez a kérdés, a válasz mégis egyszerű, hiszen mindegy. A Barber World-ben csak és kizárólag olyan szakemberek dolgoznak, akik nemtől függetlenül is a legprofibb munkát adják ki a kezük közül. Így akárkihez is kerülnél, jó kezekben leszel!

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük