Freemail belépés
Mindennapok,  Tech & IT

Freemail belépés

Kövess minket Facebookon még több tartalomért!

A Freemail belépés utána megtekintheted leveleidet, új üzeneteket írhatsz, és minden más postafiók beállítást is elvégezhetsz. A Freemail bejelentkezés itt érhető el.

Freemail szimpla belépés

A Freemail szimpla belépés a legegyszerűbb módszer, itt csak a felhasználónevedre és jelszavadra lesz szükséged. A Felhasználónév mezőbe kell beírnod a felhasználónevet, míg a Jelszó mezőbe a jelszót.

freemail belépés felülete

Ha bejelölöd a Maradjon bejelentkezve jelölődobozt, akkor legközelebb nem kell külön belépned, a freemail.hu cím beírása után már elkerülöd a Freemail bejelentkezés felületet, és egyből a leveleidhez kerülsz.

Arra figyelj, hogy ha olyan helyről internetezel, ahol többen használtod egy számítógépet, ez ne maradjon bejelölve. Ellenkező esetben más is hozzáférhet a leveleidhez!

Ha elrontottad a név és jelszó párost, akkor ezt a figyelmeztetést kapod: Hibás felhasználónév vagy jelszó! Ekkor nézd meg ezeket a dolgokat:

  • nincs bekapcsolva a CapsLock gomb, mely mindent nagybetűssé tesz?
  • nincs átállítva a billentyűzet angol nyelvre, mely felcseréli például az Y és a Z billentyűket?
  • nem rossz jelszót adtál meg?
  • mobilon belépve a mobil szófelismerője nem javította át automatikusan, amit beírtál?

Freemail bejelentkezés mobil felületen

A Freemail bejelentkezés-belépés mobiltelefonról is működik, ilyenkor a Freemail szimpla bejelentkezés helyett a Freemail bejelentkezés mobilról opció kell választanod. A legegyszerűbben úgy teheted meg ezt, ha okostelefonról felkeresed ezt a linket: Freemail bejelentkezés mobil

A Freemail belépés mobilon teljesen úgy működik mind az asztali számítógépes változatban, csak a dizájn igazodik az okostelefonod kijelzőjéhez. A Freemail belepes felületen ezt kell látnod:

freemail bejelentkezés mobil felületen

Itt az ujjaddal bökj a Felhasználónév mezőre, és írd be a felhasználóneved. Ezután bökj a Jelszó mezőre, és írd be a jelszavad. Végül a Belépés gombra kattintva juthatsz el a leveleidhez. Itt is, ha a Regisztrálok gombot választod, akkor elindul a Freemail regisztráció, amelynek során saját freemailes email címet kapsz.

A Freemail bejelentkezés populáris változata ma már inkább a mobil felület, de nagyon sokan használják még hagyományos számítógépről is. Ha a jelszavadat elfelejtetted, akkor a Freemail alternatív bejelentkezés eléréséhez itt is az Elfelejtett jelszó opciót kell választanod:

Ha a Freemail mobil bejelentkezés számodra túl sok időt vesz igénybe, akkor jelöld be a Maradjon bejelentkezve jelölődobozt, így legközelebb egyből a leveleidhez érkezel. Ez az úgynevezett Freemail egyszerű belépés. Ahogy azt már írtuk, ezt csak akkor használd, ha biztos vagy benne, hogy más nem fog hozzáférni a leveleidhez. Amennyiben ez nem biztosítható, akkor számodra csak a Freemail belépés jelszóval ajánlott!

Belépés a Freemailre ide kattintva.

Freemail jelszóemlékeztető

Ha elfelejtetted a Freemail.hu belépés adataidat, akkor a Freemail bejelentkezés (a Freemail bej vagy Freemail bejel) előtt kérhetsz jelszóemlékeztetőt itt: Freemail jelszóemlékeztető

Ezután a következő lépéseket kell végrehajtanod:

1. Itt első lépésként meg kell adnod az azonosítódat, tehát az email címed @freemail.hu előtti részét. Ezután kattints a Folytatás gombra.

freemail jelszó emlékeztető felülete

2. Ha a rendszer feladatot ad (Google reCaptcha), akkor kövesd a megadott utasítást, és oldd meg. Például, nekünk biztonsági feladatként ki kellett választani az összes olyan képet, mely autót ábrázol, után pedig az Ellenőrzés gombra kattintani.

freemail jelszó emlékeztető 2. lépése, a Captcha megoldása

3. Ezután felbukkan az előre beállított biztonsági kérdés. Erre meg kell adnod azt a választ, amire emlékszel, majd alatta az Új jelszó és az Új jelszó megerősítése mezőben beállítanod az új jelszót.

freemail jelszó emlékeztető 3. lépése

Ha nem emlékszel a biztonsági kérdésre beállított válaszra, akkor alternatívaként kérhetsz jelszómódosító linket a saját fiókodba. Ekkor pont arra az email címre küldik ezt a Freemail.belépés linket, amelybe most nem tudsz belépni. De ha korábban beállítottad a levelek továbbítását egy másik email címre, akkor a link oda is továbbítódik, és be tudod állítani az új jelszavad.

Ha ez nem megy, de beállítottál másodlagos email címet, akkor arra is kérhetsz jelszómódosító linket.

Az Origo Freemail belépés-bejelentkezés itt érhető el.

Mobil felületen is elérhető az elfelejtett jelszó beállítása.

freemail elfelejtett jelszó mobil felületen

Freemail belépés – Gyakran ismételt kérdések

Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Ha elfelejted a jelszavad, akkor csak az előre beállított jelszóemlékeztető, a másodlagos email cím, vagy az emailek saját gépre való letöltésével kérhetsz újat. Ha a másodlagos email cím nem jelenik meg az elfelejtett jelszó felületén, akkor nem állítottad be korábban, és már nem tudod használni. Ha ezek a dolgok nem segítenek, akkor a Freemail sajnos még akkor sem tud neked segíteni a Freemail – bejelentkezés témakörben, ha külön megkeresed őket.

Nem jó a biztonsági válasz

A biztonsági kérdésre adott válasz megadásakor pontosan úgy kell beírnod a választ, ahogy azt korábban megadtad. Számít a kis- és nagybetű közötti különbség, a szóköz, az írásjelek. Pontosan úgy kell megismételned a választ, ahogyan beírtad, különben nem tudod beállítani az új jelszavad. A Freemailbelépés biztonsági okok miatt ilyen, ezen sajnos nem tudunk változtatni.

Nem létezik már a másodlagos email cím

Ha a beállított másodlagos email címed már nem létezik, akkor hiába kérsz arra jelszóemlékeztetőt, nem fogod megkapni. Mivel a jelszavad elfelejtése miatt már nem is férsz hozzá a Freemail beállításaidhoz, így módosítani sem tudod. Sajnos ilyenkor ismét előfordulhat, hogy akár örökre elveszíted a leveleidet. Alternatívaként megpróbálhatod a már nem létező másodlagos email cím újbóli létrehozását, és arra kikérni a jelszómódosító linket.

Nem megy a Freemail belépés a helyes jelszóval

Ha Freemail belépési hiba miatt nem működik a Freemail belépés, akkor ezt az üzenetet kapod: A bejelentkezés nem sikerült – kérjük néhány perc múlva próbáld újra!

Ilyenkor várj pár percet, és próbáld újra a belépést. Ha túl sokszor elrontod a jelszót, akkor ilyen üzenetet is kaphatsz: Túl sok hibás próbálkozás

Ekkor kell megoldanod minden jelszó beírásakor a fent említett biztonsági feladatot. Ezzel nem a te életedet akarja megnehezíteni a freemail.hu, hanem a csaló robotokét, akik el akarják lopni az adataid.

Ha ezek egyike sem áll fenn, akkor nagy valószínűséggel elrontottad a jelszót, ellenőrizd le még egyszer, mit írtál be. Ilyenkor hiába írsz az ügyfélszolgálatnak, nem a Freemail bejelentkezés hiba áll fenn, így ők sem tudnak segíteni!

Freemail regisztráció törlése

A Freemail regisztráció törlése olyan folyamat, melynek során az összes adatot, küldött és fogadott leveled is megsemmisül. A törlést neked kell végrehajtanod, a Beállítások menüpont alatt. Ott válaszd a Biztonság opciót, és kérd a törlést. Fontos! Amennyiben törlöd a fiókod, akkor semmilyen esetben sem tudják később visszaállítani a leveleid, azok véglegesen elvesztek! Ráadásul az email címed a későbbiek során sem tudod újra regisztrálni. Ha új email címre van szükséged, akkor vedd igénybe a Freemail regisztráció mobilon vagy Freemail regisztralas lehetőségeket!

Felgyorsítható a Freemail.hu belépés mobil segítségével?

Alapvetően igen, erre két mód is van. Ha a Freemail.hu belépés oldalát elmented a könyvjelzőid közé, akkor a továbbiakban egy kattintással elő tudod hívni.

Ha pedig a bejelentkezés során bejelölöd, hogy a rendszer jegyezze meg az adataidat, akkor a következő alkalommal már nem kell felhasználónevet és jelszót beírnod, hanem egyenesen a leveleidhez kerülsz. Persze ahogy mondtuk, ezt az opciót csak akkor használd, ha csak te férsz hozzá a böngésződhöz!

Freemail bejelentkezés Facebookkal

A Freemail bejelentkezés Facebookkal egyelőre nem érhető el, és nem is tudunk semmi arról, készül-e ez a funkció. Ez eléggé kényelmetlen a mai világban, ahol a legtöbb szolgáltatásba nem csak felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni, hanem például Facebookkal és Google fiókkal is. A Freemailnél ez valamiért most még nincs így.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük