Freemail.hu
Hírek

Freemail.hu

A Freemail.hu az egyik legrégebben indult és legnépszerűbb magyar email szolgáltatás. Az ingyenes levelezőrendszer 1996-ban indult útjára a Soros Alapítvány által pénzelt C3 projektjeként, emiatt az első időben a Freemailes email címek freemail.c3.hu végződéssel rendelkeztek.

a Freemail.hu belépés űrlapja

A szolgáltatást 1999-ben vásárolta fel a T-Online, így ma az Origo hírportál médiaportfóliójába tartozik. Több millió postafiókjával az egyik legerősebb ellenfele Magyarországon az amerikai Gmailnek.

Freemail tárhely

A Freemail tárhely mérete 10 GB, ez azt jelenti, hogy ezt szinte lehetetlen betölteni a levelekkel, így gyakorlatilat egyetlen levelet sem kell törölnünk. Ha azonban nagyobb fájlokat, képeket, zenéket vagy videókat küldünk, akkor a Freemail tárhely is betelhet egyszer.

A freemail.hu rendszeréből küldött levelekhez 5 MB-os csatolmányok, fájlok kapcsolhatók hozzá. Ha ez nem elég, akkor óriáslevél használatával lehet továbbítani a küldeményt. Ezzel akár 1 GB-os csatolmányok is elküldhetők, a fájl ilyenkor egy internetes tárhelyre kerül, és ennek letöltési linkje továbbítódik a címzetthez.

Freemail bejelentkezés mobil felületről

A Freemail bejelentkezés mobil felületről is elérhető, ez egy könnyebben használható megjelenés, kifejezetten a mobiltelefonról vagy okostelefonról internetezők számára. A Freemail bejelentkezés mobilról ugyanolyan egyszerű, mint asztali számítógépekről.

Freemail szimpla

A Freemail szimpla a Freemail leegyszerűsített felülete, ahol hirdetések és felesleges scriptek nélkül érhetek el a levelezőrendszert. Ez a Freemail mobil, és másféle használatához is kiváló.

A kapcsolódó cikkünket itt érheted el: Freemail szimpla

Ha nem megy a Freemail bejelentkezés

Ha problémáid adódnak a Freemail bejelentkezés során, érdemes megnézned ezt az aloldalunk: Freemail bejelentkezés.

Itt nem csak lépésről-lépésre útmutatót adunk a Freemail belépés részleteiről, hanem számos hibaelhárítási tippet is megosztunk. Ha Freemail elfelejtett jelszó a gondod, akkor mindenképp olvasd át!

Szintén ez a cikk lesz a segítségedre, ha elakadtál a Freemail regisztráció vagy a jelszóemlékeztető lekérése során. A Freemail.hu itt érhető el.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük