atlas vpn számítógépre
A Tech & IT kategória cikkei

Hogyan működik az Atlas VPN-nel a torrentezés?

Vajon lehetséges az Atlas VPN-nel a torrentezés? A kérdésre adott válasz egyszerű: igen, az Atlas VPN lehetővé teszi a torrentezést. Bár nincsenek dedikált P2P (peer-to-peer) szervereik, mint például a NordVPN-nél, és nem hangsúlyozzák kiemelten ezt a funkciót, tapasztalatunk szerint a torrentezés működik az Atlas VPN-nel.

Működött a letöltés a VPN mögül is

Amikor teszteltük a torrent letöltést az Atlas VPN használatával, a letöltési sebességünk átlagosan 4-6 MB/s (32-48 Mbps) volt. Tehát például egy 2,7 GB-os fájl letöltése körülbelül 7 percet vett igénybe. Fontos megjegyezni, hogy a letöltési sebességek változóak lehetnek, mivel számos változó befolyásolhatja a VPN sebességét, valamint a seederek (megosztók) és leecherek (letöltők) aktivitása is szerepet játszik. Mindenképpen ajánlott saját magadnak tesztelni a szolgáltatást, hogy valós képet kapj a teljesítményéről, és hogyan befolyásolja a letöltési sebességet.

Kattints ide az Atlas VPN letöltéséhez!

Fontos megjegyezni, hogy az Atlas VPN nem aktivit reklámozza a torrentezés támogatását, de a tesztelésünk során megbizonyosodtunk róla, hogy a torrentezés működik az Atlas VPN ingyenes verziójával is. Azonban ne várj rendkívül gyors sebességet az ingyenes verzióval, mivel a prémium előfizetés magasabb sávszélességet és teljesítményt biztosít.

Amennyiben a torrentezés fontos számodra, és azt szeretnéd, hogy a VPN szolgáltatásod teljes mértékben támogassa ezt az aktivitást, érdemes lehet megnézned más VPN szolgáltatók, például a NordVPN, kifejezetten a P2P és torrentezés támogatására szolgáló szervereit. Ezek a szolgáltatók kifejezetten dedikált szervereket biztosítanak a torrentezéshez, amelyek optimalizáltak ezen tevékenységhez és gyorsabb sebességet kínálnak.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük