Tech & IT

Ma már a telefontok az egyik legfontosabb kiegészítő

Kövess minket Facebookon még több tartalomért!

A telefontok az egyik legfontosabb kiegészítő: nincs olyan mobiltelefon tulajdonos, aki legalább egy tokot ne vásárolt volna élete során.

Ugyanakkor mindenkinek más a fontos a kiválasztásánál: egyesek számára a biztonság az elsődleges szempont, mivel a telefontok fontos védelmi szerepet tölt be, mások inkább a külcsínt veszik a figyelembe, hiszen egyúttal öltözteti is a telefont. Az anyag, a márka, a szín és a minta mind lényeges, ha mobilkiegészítőt választunk.

Ne vessz el a kategóriák tengerében!

A telefontokok számos kategóriára fel vannak bontva. Íme néhány, hogy könnyebb legyen célirányosan választani.

Univerzális tokok

Ahogy neve is mutatja, az univerzális tokok lényege az, hogy kiválasztás során nem kell figyelni a kompatibilitást, maximum a méretet, hogy a telefon biztosan beleférjen a tokba. Szépen kidolgozott bőr, műbőr, pamut anyagokban is rendelkezésre állnak, amikbe elegendő belecsúsztatni a mobilt. Semmi cécó, egyszerűen használható, akár váltogatható is, ha valakinek több készüléke van.

Sporttokok

Aki rendszeresen sportol, annak mindenképpen szükséges egy jól szuperáló sporttokot is beszereznie, hogy sportolás közben sem maradjon le a fontos hívásokról és üzenetekről. A sporttokok elsődleges funkciója a védelem: akárhol vagyunk, védenie kell, akkor is, ha extrém körülmények között van szükség rá. Így az anyaga kiemelten fontos; sporttok csak strapabíró kiegészítő lehet, de a víz- és porállóság sem mellékes.

Telefontokok egy webáruház kínálatában, forrás: www.toktok.hu

A nagy márkák tokjai

Aki a prémium minőséget mindig szem előtt tartja, az a telefontokban sem adja alább. Ma már szinte minden valamire való márkának van készülék-kompatibilis telefontokja. A minőséget meg kell fizetni, ugyanakkor biztos, hogy ezek hosszútávon bírják, és a dizájnra is mindig ügyelnek.

Vicces, mókás telefontokok

A tok egyben öltöztet, és mivel a telefonunk folyton a kezünk ügyében van, a külseje egyben hangulati elem is lehet. Egy mókás felirat, megkapó minta vagy kedvenc idézet fel tudja az embert. Érdemes lehet egy-egy nap ilyen telefontokkal útra kelni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük