A Tech & IT kategória cikkei

Miért olyan olcsó Temu?

A Temu széleskörű beszállítói hálózatot alakított ki Kínában. Ezeknek túlnyomó része olyan gyártó, amely közvetlenül értékesít a fogyasztóknak. Amikor értékesítés történik, a Temu kis jutalékot számol fel az eladóktól. Más közvetítők nincsenek a Temu mellett, akik megosztanák a nyereséget az eladókkal.

Ennek eredményeként az eladók alacsony árat állíthatnak be, és mégis magas nyereséget érhetnek el. A vásárlók csak néhány dollárt fizetnek, és legtöbbször az elvárásaiknak megfelelő terméket kapnak.

Létezik Temu kuponkód?

A Temu az első vásárlásra kuponkódot biztosít, melynek segítségével 30% kedvezmény érhető el.

Nincsenek feltételek, csak meg kell adni a kódot a rendeléskor, és a rendszer egyből levonja a 30%-ot. A Temu kuponkód: acj458943. Emellett 35000 Ft-os kuponcsomag is jár a magyar vásárlóknak, ha a regisztrációt erre a linkre kattintva végzik el: https://temu.to/m/uu4m9ar76ng

Vásárlóvédelmi program

A Temu rendelkezik egy Vásárlóvédelmi Programmal, amely még több biztonságot nyújt a vásárlók számára. Ebben a programban a vásárlástól számított 90 napon belül visszatérítést kérhet a következő esetekben:

  • A kapott termék nem felel meg a részletes leírásnak vagy a fotókon látottaknak.
  • A kapott termék sérült.
  • A terméket nem szállítják ki a becsült időn belül, vagy késik a szállítás. Az első visszaküldés minden rendelés esetén ingyenes. A további szállítási költségek elkerülése érdekében a visszaküldendő tételeket együtt küldheti vissza, amelyekből visszatérítést kíván kapni.

Eladók ellenőrzése

A Temu egy törvényes online piactér, ahol harmadik felek beszállítói értékesítenek. Amikor rendelést ad le, az eladó készíti elő a rendelést, és a Temu a logisztikai partnerei segítségével szállítja azt.

A vásárlók csalások és átverések elleni védelme érdekében a Temu szigorú szabályokat állapított meg a partnereladók számára. Például a vállalat kiadott egy magatartási kódexet, amely garantálja, hogy a beszállítók betartják a piaci törvényeket és szabályokat.

Ne kössön üzletet a Temu weboldalán kívüli eladókkal. Előfordulhat, hogy olyan eladókkal találkozik, akik megpróbálják rávenni, hogy a Temu oldalán kívül kössön velük üzletet. Ne higgyen nekik, bármit is mondanak. Inkább mindig ragaszkodjon ahhoz, hogy a Temu weboldalán vagy alkalmazásán keresztül vásároljon.

A Temu kizárólag ezen a platformon védi tranzakcióit és kezeli a vitás eseteket. A megbízható eladók nem fogják kérni, hogy privát úton üzleteljenek velük. Kerülje azokat az eladókat, akik megpróbálják a tranzakciót offline folytatni, vagy személyes adatokat kérnek e-mailben vagy más kommunikációs csatornákon keresztül.

Vásároljon mintát, mielőtt nagyobb rendelést adna le

Az első pillantásra furcsának tűnhet, hogy mintát rendeljen, mielőtt nagyobb mennyiséget vásárolna. De hosszú távon megtérül. A minták megvásárlásával megtudhatja, hogy a termék megfelel-e az elvárásainak minőség, megjelenés és funkciók tekintetében. Emellett képet kaphat arról, hogy valóban mennyi időbe telik a szállítás. Ugyanakkor felmérheti, hogy a szállító időben és megfelelően tudja-e kezelni a problémákat.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük