szerverek a Bluehost adatközpontjában
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

Milyen Bluehost tárhelyet érdemes választani?

A magyar ügyfelek előtt sem ismeretlen szolgáltató az amerikai Bluehost, mely elosztott tárhelyeivel, VPS- és dedikált szervereivel az egyik legismertebb webes cégnek számít. A nála elérhető kínálat sokasága miatt azonban felmerülhet a kérdés, hogy melyik tárhelyet érdemes választani?

Shared hoszting, VPS vagy dedikált szerver a Bluehost kínálatában?

Az internetre kilépve az legolcsóbb megoldás a shared hoszting, mely magyarul elosztott- vagy webhoszting néven ismeretes. Ez havonta pár dolláros költséget jelent, de cserébe van egy megbízható weboldalunk, ahova kitehetjük a bemutatkozásunkat.

Ahogy egyre több látogatónk lesz, úgy érdemes egyre nagyobb shared hoszting csomagot választani, így a webhelyünk mindig elérhető marad.

Elérkezik azonban az időszak, amikor a webhoszting tárhely már nem elég, és valamilyen erősebb vas kell. Erre kínál a Bluehost VPS-t, amikor már saját virtuális szerverünk lesz. Az ára még mindig baráti, bár ilyenkor már szerver adminisztrációs ismeret szükséges a főleg Linux alapon futó virtuális szerver működtetéséhez.

Amikor pedig már a VPS sem elég, akkor következik a dedikált szerver bérlés. Ilyenkor egy komplett szerver gépet bérelünk ki, amelyen más nem fut, csak a mi szolgáltatásaink. Ez a legprofibb és legerősebb megoldás, ami az internetes tárhelyeket és szolgálatásokat illeti, a Bluehost is számos ilyen csomagot kínál. Természetesen ennek az ára is a legmagasabb. Szintén a Linux a leggyakoribb operációs rendszer ezeket a szervereken, így értenünk kell hozzá.

A Bluehost kiváló választás minden féle internetes tárhelyhez, mivel több, mint 2 milliós weboldal tárhelyét biztosítja, ezzel nincs olyan magyar szolgáltató, mely csak megközelítené ezt az értéket. A Bluehost webhosztingját, VPS-ét vagy dedikált szerverét választva adataink biztonságban maradnak, mi pedig foglalkozhatunk a saját üzletünkkel.

A szolgálatásokat remekül kiegészíti az ügyfélszolgálat, mely az év minden napján, éjjel-nappal elérhető.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük