molfix pelenka
A Mindennapok kategória cikkei

Molfix pelenka a boldog babákért

A Molfix pelenka története 1998-ban indult, amikor a török Hayat cég pénztárcabarát, de minőségi pelenkák előállításába kezdett. A közben eltelt két évtized alatt a folyamatos fejlesztéseknek és befektetéseknek köszönhetően a vállalatnak sikerült a világ legnagyobb babatermék gyártói közé soroltatnia magát. A pelenkáit jelenleg főként a közép-kelet európai, afrikai, valamint közel-keleti országokban értékesítik. 

A cég gyártástechnológiájára jellemző, hogy a szakemberei kizárólag a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, a fejlesztési részleg pedig a vásárlók visszajelzései alapján folyamatos újításoknak veti alá a pelenkákat. Ennek eredményeként, a termékek megkaphatták az ISO 9001 minőségi tanúsítványt.

Miben jó egy Molfix pelenka?

A Hayat nem csak az árra és a minőségre gondolt, amikor a Molfix pelenka gyártásával kezdett foglalkozni, hanem a babák kényelmére is. A tervezők olyan termékeket álmodtak meg, amelyek figyelembe veszik a picik igényeit. Az újszülötteknek szánt pelenkák például kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy a felhelyezés után ne akadályozzák a köldök gyógyulását. Más termékkekkel ellentétben, nem dörzsölik a sebet és a szellőzés révén segítik a köldökcsont elszáradását.

A nedvszívó rétegnek hála, a folyadék a pelenkában marad és nem irritálja az érzékeny babapopsit. Ez nagyon fontos, hiszen a kipirosodás és a pelenkakiütés elsődleges okozója a nedvesség. A termékek egy extra funkcióval is bírnak, a jelzőcsík a kezdő szülőket figyelmezteti a peluscsere aktualitására.

Emellett, a Molfix pelenkák oldalkialakítása nem akadályozza a világ felfedezésére induló babákat a mozgásukban. Az erős zárak még a nagyobb igénybevétel esetén sem engedik elmozdulni a pelust a helyéről. A levegő viszont természetes módon tud áramolni benne. A gyártó nem csak hagyományos pelenkákat, de a totyogók számára ideális megoldást kínáló, bugyipelenkákat is készít.

A Molfix pelenkák esetében valóban igaz, hogy nem csak a babák, de az anyukák is boldogabbak lesznek a használatakor!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük