unlockd bemutató és regisztráció
A Mindennapok kategória cikkei

Unlockd bemutató – hogyan használd ezt a platformot?

Egy viszonylag új játékos a rajongói platformok világában, az Unlockd a lehető legátláthatóbb és legegyszerűbb szolgáltatást kívánja nyújtani a tartalomkészítőknek, miközben rengeteg funkcióval biztosítja számukra, hogy maximalizálhassák bevételeiket. Olvasd el a véleményünket, hogy megtudjad, sikerül-e megtalálnia ezt az egyensúlyt, vagy esetleg kicsit elmarad.

Az Unlockd honlapja itt elérhető, nyisd meg a regisztrációhoz: https://unlockd.me

Mi az Unlockd?

Az Unlockd egy rajongói platform, amely lehetővé teszi a készítők számára, hogy privát fiókot hozzanak létre, ahol fényképeket és videókat tehetnek közzé. Az emberek ezután előfizethetnek egy havi díj ellenében, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz – így segítve a készítőket abban, hogy fényképeikből és videóikból megélhetést biztosítsanak.

Ugyanabban a versenyképes területen van, mint az OnlyFans és sok más előfizetés-alapú tartalomplatform, de az Unlockd igyekszik kitűnni azzal, hogy a lehető legkönnyebbé teszi a készítők számára a webhely használatát, és arra törekszik, hogy professzionális partnereknek tekintse őket. Ezt szem előtt tartva az ügyféltámogatás és a profil népszerűsítése a platform fő célterületei.

Az oldalon több mint egymillió aktív rajongó van, és eddig majdnem 40 millió dollárt fizetett ki a tartalomkészítőknek.

Milyen tartalom megengedett az Unlockd oldalon?

Az Unlockd egy olyan oldal, amely szívesen fogad felnőtt tartalmakat, és büszkén hirdeti, hogy bármilyen (legális) perverzió nem kell szégyenkeznie vagy szégyenlősnek lennie az oldalukon. Mint minden rajongói platformnál, az Unlockd nagyon szigorú az illegális tartalommal, és át kell esni egy szigorú ellenőrzési folyamaton annak bizonyítására, hogy törvényes korú vagy a tartalomkészítőnek, és ha valami illegálisat teszel közzé, gyorsan kitiltanak.

Ez nemcsak a túl messzire vivő szexuális tartalomra vonatkozik, hanem minden olyan tartalomra, amelynek jogait nem birtoklod. Az Unlockd különösen világos abban, hogy a készítők csak olyan fényképeket és videókat tegyenek közzé, amelyeket ők birtokolnak.

Hogyan kereshetnek pénzt a készítők az Unlockd-on?

Az Unlockd-on többféleképpen lehet pénzt keresni, de mielőtt belemennénk ebbe, fontos körüljárni a platform működését, mert ez egy kicsit eltér néhány hasonló oldaltól.

Az Unlockd honlapja itt elérhető, nyisd meg a regisztrációhoz: https://unlockd.me

Az Unlockd-on mindig lesznek olyan részek a profilodon, amelyek ingyenesen megtekinthetők, és rendszeresen kérik, hogy közzétegyél néhány tartalmat ezeken, különösen, ha az Unlockd kezdőoldalára szeretnél kerülni (erről lentebb bővebben).

Ezek közül a szabad tartalmak közül néhány, beleértve a galériaképeket és a rövid videókat, nem mutathat kemény anyagokat – munkahelyen biztonságosnak kell lenniük. Azonban közzétehetsz néhány felnőtt tartalmat az ingyenes hírfolyamodon, amely csak azok számára hozzáférhető, akik úgy döntenek, hogy követnek téged.

Ezután az emberek előfizethetnek rád, és ez a fő bevételi forrásod. Előfizetnek a fizetős fal mögött elrejtett fényképeidhez és videóidhoz való hozzáférésért, bár a regisztráció előtt látniuk kell egy rövid leírást a tartalmadról – ideális a konverzió elősegítéséhez.

A előfizetői díjat bármilyen összegre beállíthatod, bár általános, hogy a havi díj 5 és 15 dollár között van. Tehát minden előfizetővé vált személy után ezt az összeget fogod keresni (az Unlockd részesedését levonva – erről lentebb bővebben) havonta. Ez azt jelenti, hogy keményen dolgoznod kell a fiókod népszerűsítésén, hogy új rajongókat szerezz, majd nagyszerű tartalmakat kell közzétenned, hogy ők továbbra is fizessenek az előfizetésért.

Aztán ott vannak a prémium videók. Ezek olyan videók, amelyekért külön díjat számolsz fel. Az előfizetők automatikusan nem férnek hozzá ezekhez a videókhoz. 5 és 100 dollár közötti összeget számolhatsz fel egy prémium videóért, így ez nagyszerű módja lehet a többletbevételnek. De meg kell érniük az árukat.

Nincs gyorsabb módja annak, hogy az emberek bosszankodjanak és visszatérítési igényekkel bombázzanak, mint hogy félreérthetően ábrázolj egy videót, amely nem éri meg az árát. Világosnak kell lenned a leírásodban, hogy a vásárló mire költi a pénzét.

Akkor is felszámolhatsz díjat a felhasználóknak, ha közvetlenül veled szeretnének beszélgetni. A privát üzeneteket nyitva hagyhatod, hozzáadhatod az előfizetési csomagodhoz, vagy külön díjat számolhatsz fel érte.

Az egy az egyben fancamok – videóhívások – egy másik módja annak, hogy közvetlenül elérhes a rajongóidat, és azokat is pénzesítheted.

Az Unlockd-on két másik módon is kereshetsz pénzt. Az első a borravalók révén. Bárki, aki követ téged, bármikor adhat neked borravalót, és ez nagyszerű ok arra, hogy ha engedélyezed a közvetlen üzeneteket, minél többre válaszolj. A követőkkel és rajongókkal folytatott beszélgetés az, ami feldobja a napjukat, és valószínűbb, hogy dobnak neked néhány extra dollárt, ha különlegesnek érzik magukat.

Végül pedig, lehetőséged van egy privát Snapchat-fiók létrehozására az Unlockd profilodon keresztül, és díjat számolhatsz fel a hozzáférésért ahhoz, hogy előfizessenek rá. Ez egy másik szórakoztató módja annak, hogy lekösd a rajongóidat, és néhány rendszeres képpel akár két rendszeres díjat is keresnél a rajongóidtól, valamint az alkalmankénti kiegészítéseket a prémium videókból és a borravalókból.

Milyen extra funkciókkal rendelkezik az Unlockd?

Az Unlockd néhány extra funkcióval rendelkezik a tartalomkészítők számára, hogy segítsen nekik a lehető legtöbb pénzt megszerezni.

Az Unlockd honlapja itt elérhető, nyisd meg a regisztrációhoz: https://unlockd.me

Az első azonban valójában nem egy extra jövedelemszerzési módszer – csak egy hasznos eszköz, amely segít a tartalomkészítőknek kényelmesebben érezni magukat. A geotargeting egy módszer arra, hogy bizonyos embereket kizárj a tartalmad eléréséből. Sokan használják ezt, ha nem akarják, hogy a családtagjaik és barátaik lássák felnőtt tartalmukat, vagy ha olyan nappali munkát végeznek, amely nem nézne jó szemmel egy felnőtt tartalomra épülő rajongói platform profilját.

Az egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak egész országokat zárhatsz ki – nem ideális, ha az Egyesült Államokban dolgozó tartalomkészítő vagy, mert sok lehetséges előfizetőt zársz ki ezzel. Néhány más oldal lehetővé teszi a felhasználók állam szintű blokkolását, tehát az Unlockd-nak érdemes lenne ezt fejlesztenie.

Visszatérve az Unlockd rendelkezésre álló funkcióihoz, a két említésre méltó mind a profilod népszerűsítésével kapcsolatos. Az Unlockd kezdőlapja nagyszerű a laza rajongók és a webhelyet böngésző emberek számára, mert ez egy nagyon jó módja annak, hogy új embereket találjanak, akiket követhetnek és potenciálisan előfizethetnek rájuk.

Bármely alkotó szerepelhet a kezdőlapon, feltéve, hogy eleget tesznek a tartalom minimális követelményeinek – profilkép és galériaképek, profilvideó, profilod és előfizetések leírása, 3 és 10 munkahelyi előzetes kép között, legalább 5 videó a privát hírfolyamon és legalább egy prémium videó. Ideális esetben megosztod az Unlockd linkjét a személyes Instagramodon is, hogy népszerűsítsd magad, ami szintén segít azonosítani, hogy ki vagy – de ez a lépés nem kötelező.

Ha azonban mindezt megteszed, akkor nemcsak az Unlockd kezdőlapján leszel népszerűsítve, hanem az oldal algoritmusában is szerepelni fogsz. A hozzád hasonló alkotókat böngésző felhasználók számára ajánlhatják a profilod. Ez egy másik oka annak, hogy megéri (szó szerint) egy teljesen kidolgozott profil birtokában lenni jó minőségű tartalommal és leírásokkal, és azáltal, hogy minél gyakrabban posztolsz, igazán segít aktívnak maradni.

Hogyan tartja el a rendszert az Unlockd?

Az Unlockd, mint más rajongói platformok, úgy keres pénzt, hogy levonja a jövedelmed egy részét. Ez a levonás az Unlockd alkalmazottainak és a tartalmad tárolására szolgáló szerverek helyének fizetésére szolgál.

Az Unlockd díja 15%. Ha ez magasnak tűnik számodra, akkor nyilvánvalóan még nem töltöttél sok időt a rajongói platformok kutatásával – ez az egyik, ha nem a legjobb arány, amit találni fogsz. A legtöbb platform (mint például az OnlyFans) 20-25%-ot számol fel. Az Unlockd nemcsak most kínál 15%-ot, de élettartam garanciát is vállal arra, hogy ha regisztrálsz, csak 15%-ot kell fizetned. Még akkor is, ha a jövőben emelik az árat, te a kedvezményesebb szinten maradsz.

Nem csak jó hírek vannak itt, mert bár az Unlockd hetente automatikusan kifizeti a jövedelmet, ez csak akkor történik, ha legalább 100 dollárt kerestél. Ha nem, a pénz addig halmozódik, amíg el nem éred ezt a minimális határt. Más oldalak általában alacsonyabb, körülbelül 20 dolláros minimum küszöböt határoznak meg, ami azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban realizálhatod a keresetedet. Érdekes lesz látni, hogy az Unlockd úgy dönt-e, hogy összhangba hozza magát az OnlyFans-szel és néhány más nagy névvel ezen a területen.

Mennyire könnyen használható az Unlockd az alkotók számára?

Az Unlockd valóban könnyen használható az alkotók számára… miután regisztráltak. Sajnos a regisztráció egy kis időt vesz igénybe, mivel az Unlockd-nek kézzel kell ellenőriznie mindenkit, hogy megvédje magát a kiskorú jelentkezőktől.

Az Unlockd naponta több száz jelentkezést kap, ezért előfordulhat, hogy miután azonosító okmányaidat elküldted, egy kis időbe telik, míg fiókod aktiválódik. Ha azonban már él, rendkívül könnyű navigálni, ütemezni a tartalmat, leírásokat hozzáadni és a rajongókkal kommunikálni.

Nem kell az íróasztalodnál ülnöd az oldalad szerkesztéséhez sem – az oldal teljesen optimalizált a mobil felhasználók számára, így a telefonon készült képek és videók feltöltése egyszerűbb, mint valaha.

Mennyire könnyen használható az Unlockd a látogatók számára?

Az OnlyFans-szel és néhány más nagy nevű rajongói platformmal szemben felhozott legnagyobb kritika az, hogy ezek az oldalak úgy tűnik, nem törődnek a felhasználói élménnyel. Amíg fizetni tudsz és megtalálod az általad választott alkotó tartalmát, számukra ez elegendő.

Az Unlockd azonban valamelyest eltér a trendtől. Az oldal tiszta és rendezett, a hírfolyam nem borzasztóan zsúfolt, és az új profilok felfedezésére lehetőséget adó kezdőoldal valóban szépen megtervezett. Egyszerű csempekialakítású, gyorsan betöltődik, így gyorsan átlapozhatod, hogy megtaláld az érdekes embereket.

Nagyszerű szűrők is elérhetők, hogy leszűkítsd a keresést. Választhatsz adott helyen található sztárokat, vagy egy adott szem színűeket, szűrhetsz kor vagy testalkat szerint, sőt még munka szerint is – ha a pornósztárok vagy a szupermodellek iránti rajongásod van, megtalálni őket könnyű.

Összességében az Unlockd valószínűleg az egyik jobb oldalt kínálja a felhasználói élmény szempontjából. Ha alkotó vagy, ez nagyszerű, mert ez azt jelenti, hogy más felhasználók nagyobb valószínűséggel böngésznek és találnak rád organikusan. Még mindig szükséged van önmagad népszerűsítésére, de néhány extra előfizető megszerzése sokkal könnyebb az Unlockd-on, mint más platformokon.

Milyen az Unlockd ügyfélszolgálata?

Ez egy másik terület, ahol az Unlockd valóban jól pozicionálta magát. Azt mondják, hogy a tartalomkészítőket üzleti partnereknek tekintik, és támogatni akarják őket a márka és profil növekedésében. És nem csak üres szavakról van szó. Dedikált ügyfélmenedzsert kap, aki mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen a profilja javításában és új rajongók felé történő jobb népszerűsítésében.

A weboldalukon is kiváló erőforrásokat kínálnak a tartalomkészítőknek. Blogjukban érdekes bejegyzések találhatók, bár kissé rendetlen – a legújabb bejegyzések nem mindig jelennek meg, és a közzétételi ütemtervük kissé szabálytalan. Viszont a GYIK-jük kiváló. A legtöbb rajongói platform 5-10 gyakran ismételt kérdést kínál – az Unlockd-nak 114 van (bár egy-kettő duplikátum).

És ha még több segítségre van szüksége, az Unlockd azt ígéri, hogy 24 órán belül válaszol az e-mailekre vagy élő csevegési üzenetekre – sokkal gyorsabban, mint ahogy néhány más platform tudna kötelezettséget vállalni.

Összességében az Unlockd ügyfélszolgálatát általában kiválónak tartják, és a platform növekvő népszerűsége mellett ez dicséretes.

Idővel azonban egyre több negatív vélemény jelenik meg a független platformokon. Javasoljuk, hogy ellenőrizze ezeket, és mérlegelje őket a pozitív véleményekkel szemben, mielőtt teljes mértékben elkötelezné magát.

Az Unlockd honlapja itt elérhető, nyisd meg a regisztrációhoz: https://unlockd.me

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük