yahoo mail belépés
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

Yahoo Mail

A Yahoo Mail levezelőrendszert 1997-ben alapította a Yahoo keresőcége, azóta pedig világviszonylatban az egyik legnépszerűbb levelezőrendszerré vált: 2011 decemberére már 284 millió felhasználóval a világ harmadik legnagyobb webes levelezőszolgáltatójának számított.

Yahoo Mail belépés
A Yahoo Mail belépés felülete magyarul is elérhető

A felület által biztosított funkciók tökéletesen megfelelnek egy ingyenes levelezőrendszerhez fűzhető elvárásainknak: a gyakran csak Ymail-ként emlegetett szolgáltatás, amellett, hogy az állandó frissítések által folyamatosan korszerűsíti a platformot a felhasználói igényeknek megfelelően. A Yahhoo mail hivatalos végződése a @yahoo.com.

Yahoo Mail regisztráció

A szolgáltatás számos egyéb nyelv mellett magyarul is elérhető, így a regisztráció is végrehajtható magyar nyelven. A Yahoo Mail regisztráció nem tart tovább néhány percnél, néhány alapvető személyes adat kitöltése után már rendelkezésünkre is áll saját fiókunk.

A Yahoo Mail regisztráció felülete
Így néz ki a YMail regisztráció felülete

A fiók 1TB (1000GB) tárhelyet nyújt a felhasználók rendelkezésére, amit gyakorlatilag szinte lehetetlen telíteni. Az e-mailen keresztül közvetített csatolmány nagysága maximálisan 25MB lehet, az óriásfájl-csatoló funkcióval azonban ez 100MB-ig is bővíthető. Ebben az esetben a küldemény nem egyenesen a levélből, hanem egy közvetett hivatkozáson keresztül tölthető majd le.

Szolgáltatások

A levelezőrendszer biztonsági eljárásaihoz sem fűzhetők kétségek: a fiókokat, illetve a benne tárolt levelezéseket, képeket, videókat és dokumentumokat szigorú vírus- és spamszűrők védik, és mint minden más levelezőrendszer esetében, a felhasználók ez esetben is szabadon jelölhetnek meg spam-ként bizonyos kéretlen leveleket. Éppen ezért érdemes időnként egy pillantást vetni a Spam mappára is, hiszen a kéretlen levelek mellett néha egy addig ismeretlen címről érkezett mail is automatikusan oda kerülhet.

A szolgáltatás természetesen olyan alapvető funkciókat is biztosít, mint az Aláírás, Automatikus válasz, Továbbítás, illetve a mappák tetszőleges kezelése, mi több, 2015 óta a webmail funkció bevezetése lehetővé teszi több különböző szolgáltató levelezőfiókjainak összekapcsolását, így egy egyszerű Yahoo Mail bejelentkezés az összes többi fiókunkhoz is hozzáférést nyújt.

Yahoo Mail belépés mobilról

A levelezőrendszer mobilon keresztül is ugyanúgy elérhető a böngészőn keresztül, illetve Android, iOS és Windows mobil rendszerekre kidolgozott alkalmazásokkal is. A Yahoo Mail bejelentkezés történhet a már meglévő Facebook vagy Google fiókunk adatainak használatával is.

A Yahoo Mail belépés az alkalmazás használatával nyilvánvalóan sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos böngészős bejelentkezés, így amennyiben gyakran használjuk mobiltelefonról a YMail-t, érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni. Természetesen számos olyan előnye van még az alkalmazásnak, ami könnyíti a felhasználást: új beérkező levelekről való azonnali értesítés, e-mailek keresése és tetszőleges rendezése, előre beállított aláírások, automatikus továbbítás, vagy a mellékletek egyszerűbb csatolása.

A YMail bejelentkezés magyarul a http://hu.mail.yahoo.com érhető el.

Kapcsolódó szócikkek

Gyakran ismételt kérdések

Elérhető a Yahoo mail bejelentkezés magyarul?

Igen! A Yahoo mail bejelentkezés magyarul is elérhető, erre az amerikai szolgáltató már évekkel ezelőtt megcsinálta a honosítást. Ha nem tudsz angolul, akkor a Bejelentkezés a Yahoo Mail szolgáltatásba űrlapra kerülsz, ahol a Felhasználónév, e-mail cím vagy mobiltelefonszám mezőben kell megadnod a kiválasztott bejelentkezési azonosítót, majd a kék színű Következő gombra kattintva léphetsz tovább.

Mi a különbség a Yahoo bejelentkezés és a Yahoo mail bejelentkezés között?

A Yahoo egy 1994-ben alapított amerika cég, mely a Google előtt szinte egyeduralkodó volt a keresőpiacon. Azóta a Google elvitte tőle a kereséseket, így a Yahoo számára a levelezőrendszere és számos más funkció maradt. A Yahoo bejelentkezés vagy a Yahoo belépés alatt Magyarországon főleg a Yahoomail bejelentkezés opciót értik a felhasználók.

Akkor nincs külön Yahoo regisztráció sem?

Igen, ha mi magyarok nézzük, akkor gyakorlatilag a Yahoo regisztráció is a levelezőrendszerbe történő jelentkezést jelenti. Szintén gyakori tévedés a Yahoo mail.hu vagy esetleg egybeírva, Yahoomail.hu, ezek a domain nevek nem léteznek. A Yahoo az egy amerikai cég, egyelőre nincs .hu-s változata, más pedig a védjegyek és copyright miatt nem is használhatja ezt a domain nevet.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük