utorrent logó
A Mindennapok kategória cikkei,  A Tech & IT kategória cikkei

Működő magyar torrent oldalak 2023-as listája

Körbenéztünk az interneten, és felkutattuk, mely magyar torrent oldalak működnek még 2020 során is. Figyelem, ez torrent oldalak magyar listája csak tájékoztató jellegű, és nem buzdít az illegális letöltésre, vagy a szerzői jogok megsértésére!

Érdemes időközönként visszanézni, mert a legjobb magyar torrent oldalak listája folyamatosan válthat, ahogy új oldalak jönnek létre, vagy tűnnek el. A nyitott torrent oldalak esetében külön jeleztük, ha szabad a regisztráció.

Soha ne torrentezz VPN nélkül! Kattints ide, és fizess elő az Atlas VPN-re kevesebb, mint havi 500 forintért!

nCore – a magyar torrent oldalak gigásza

Az nCore magyar torrent oldal több, mint 10 éve indult, és azóta túlélt már néhány razziát. Az egyik legrégebbi magyar torrent trackernek számít, ahova csak meghívóval lehet regisztrálni. A meghívónak felelősséget kell vállalnia a meghívottjáért. A ncore.hu belépés már évek óta a mousy témával indul, fekete alapon neon színű betűkkel.

ncore a magyar torrent oldalak legnagyobbika

Az nCore a 2010-es razzia után ezzel a szöveggel indult újra, azóta töretlen a népszerűsége:

Eljött ez a nap is, letelt a leghosszabb 2 hetünk.
Üdvözlünk mindenkit a külsőleg és nem utolsósorban belsőleg is megújult nCore-on. Régóta ígértük, régóta halogattuk azonban a közelmúlt eseményeinek köszönhetően elhatároztuk, hogy tényleg megcsináljuk. Igen, jól gondoljátok: a mostani megújulás egyik mozgatórugója a razzia volt. A v3 egy biztonságosabb, egyszerűbben moderálható és nem utolsó sorban yorsabb nCore-t takar.
A leglátványosabb változásnak természetesen az új skinek megjelenését tekinthetjük, köztük a régóta várt retroval. A közeljövőben a választható kinézetek listája reményeink szerint bővülni fog. Természetesen lehetőség van a már jól megszokott alap nCore kinézet használatára is. A skinek között váltani a megújult Profil oldalon tudtok. A profiloldalakat kissé átalakítottuk, pár extra funkcióra is rálelhettek ott, érdemes tehát meglátogatni.
A számunkra legfontosabb dolog azonban nem a külcsíny, így a fő fejlesztések észrevehetetlenek, viszont annál hasznosabbak. Reményeink szerint a mostani oldal megbízhatóbb és gyorsabb is lesz elődjénél.
A főoldal kinézete, funkciója kissé megváltozott, helyet kapott rajta az úgynevezett Hírfolyam, melynek segítségével a barátaitokkal tudtok hatékonyan és a közösségi oldalakon már megismert módon társalogni, torrenteket ajánlani.
A levelezőrendszer is megújult, hasonlóképpen a Helpdesk menü is. Az utóbbi egybeolvadt a Staff menüvel, a célunk az új rendszerrel a gyorsabb és hatékonyabb problémamegoldás volt.
A fórumról lekerült a béta jelző, és megkapta a régóta áhított keresőt.
Történt pár változás a Letöltés oldalon (pl. élőkeresés), valamint a Feltöltés menetén is finomítottunk. A sasszeműek az új feltöltéseknél észrevehetik a torrentek leírásánál történt változásokat.
Mostantól lehetőségetek van bejelenteni a hibásnak ítélt torrenteket, kéréseket, hozzászólásokat valamint böngészni a torrentek logjában.
Ezeken kívül még rengeteg apróság változott, fedezzük fel az oldalt közösen, mostantól ez az otthonunk.
Természetesen rengeteg extra funkció bevezetése is a tervek között szerepel, sok változás várható az elkövetkező pár hétben.
Folyamatos háttérmunkálatok zajlanak, kérjük legyetek türelmesek.
Elsőre semmi sem tökéletes, vannak hibák, ezeket kérjük jelezzétek a fórum megfelelő részében.

Az nCore belépés itt elérhető.

BigTorrent

A BigTorrent az nCore-nál kevesebb felhasználóval, és mintegy tizedannyi letölthető anyaggal rendelkezik. Regisztrálni szintén csak meghívóval lehet.

A BigTorrent belépés itt elérhető.

eStone

Az eStone regisztráció SMS-sel működik, főleg a játékokra specializálódott. Felhasználóinak száma kevesebb, mint a BigTorrent, de sokkal több letölthető anyaggal rendelkezik.

Itt elérhető az eStone cc login.

Ztracker

A Ztracker oldalára jelenleg szabad a regisztráció, korábban csak meghívóval lehetett belépni. A dizájnja elég durva, a sötét szürke felületen zöld elemek nem túl kellemesek éjjel.

A Ztracker bejelentkezés vagy Ztracker belépés itt elérhető.

Microbit

A Microbit szintén százezernél több felhasználóval, és több tízezer torrenttel rendelkezik, ezzel a torrent oldalak közül a középmezőnyben kapott helyet. Nem nyitott a regisztrációja, csak egy tag meghívásával vehető igénybe.

Itt elérhető a Microbit belépés.

DiabloTorrent

A DiabloTorrent 2007-ben indult, és több mint 160000 felhasználója eddig 200000-nél is több anyagot töltött fel. A regisztráció nyitott, de emeltdíjas SMS-t kell küldeni hozzá.

Itt elérhető a Diablotorrent belépés.

BitHUmen

A BitHumen (bithumen.be) is a közepes bázisú torrent oldalak közé tartozik, az oldalon nem is látható a regisztráció menüpont, mivel csak tagi meghívásra lehet csatlakozni. A felhasználók száma százezer körüli, ennél kicsit kevesebb torrent érhető el rajta.

Itt elérhető a BitHUmen torrent magyar oldala.

Bithorlo

A Bithorlo egy nyitott torrent oldal, ingyenes regisztráció után bárki beléphet. A torrentek száma 50000 körüli, így kisebb a választék, mint a zárt oldalaknál.

A Bithorlo bejelentkezés itt elérhető.

HunTorrent

A HunTorrent is az olyan torrent oldalak közé tartozik, mely engedélyezi az állandó regisztrációt. A kisebb trackerek közé tartozik, pár tízezer anyaggal.

Itt elérhető a HunTorrent torrent belépés.

Soha ne torrentezz VPN nélkül! Kattints ide, és fizess elő az Atlas VPN-re kevesebb, mint havi 500 forintért!

uTorrent és más kliensek a torrent oldalak használatához

A torrentezéshez érdemes torrent klienst használni, melyek közül a uTorrent és a qBittorrent a legnépszerűbb.

Torrent oldalak – ajánlott cikkek

Torrent oldalak – gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik a qBittorrent bejelentkezés?

A qBit torrent bejelentkezés nem létezik, mivel a szoftver regisztráció nélkül használható. Csak le kell tölteni, majd bármelyik torrent fájl ezután már megnyitható vele.

Nem oldható meg valamilyen kerülő úton a nCore bejelentkezés?

Az nCore bejelentkezés csak úgy működik, hogy előtte egy tag már meghívott, és az ő ajánló linkjével regisztráltunk. Érdemes körbe kérdezni az ismerősök között, biztos lesz olyan, aki már tag, és meg tud hívni minket.

Hol találhatóak meg a magyar torrentek a torrent oldalak felületén?

A magyar torrentek a legtöbb torrent trackeren megtalálható, rendszerint külön kategóriát képeznek a magyar, illetve a külföldi torrentek. A magyar trackerek listája feljebb olvasható el.

Mi kell az nCore letöltés elindításához?

Az nCore letöltés semmi különöset nem igényel, csak tagnak kell lenni az oldalon, ehhez kell ugye az nCore regisztráció. Ott kiválasztva egy torrent fájlt, a qBittorrent vagy a uTorrent már el is indítja a letöltést.

Mi az az ncore cc?

Az ncore cc vagy ncore.cc az nCore hivatalos webcíme, a .cc végződés a Kókusz-szigetekhez tartozik. Vélhetően azért regisztrálták ezt a TLD-t, hogy a magyar hatóságok ne akadjanak az üzemeltetők nyomára. Az ncore.hu nem az nCore weboldala!

Megy még az u torrentes letöltése?

Igen, megy az u torrentes letöltése. Az u torrentes helyesen írva uTorrent, csak az egyik nagy magyar fórumon elkezdték helytelen formában használni, és ez nagyon elterjedt. Valószínűleg azért, mert a uTorrent sok helyen tiltólistán lehet, így a fórumokban vagy chatszobákban a pontos formát nem lehet használni.

Néha hirdetnek weboldalakat az ncore regisztráció 2023 néven. Azok működnek?

Ez nem újdonság, az nCore regisztráció 2023 weboldal ugyanolyan átverés, mint az előző években volt. Valakik arra mennek rá, hogy a gyanútlan felhasználóktól emelt díjas SMS küldést csikarjanak ki, nCore regisztrációért cserébe. De ilyen nincs, ez átverés, és aki SMS-t küld, az meghívót sem kap, és futhat a pénze után. Az nCore regisztráció SMS nem működik!

A torrent oldalak ingyenes filmeket biztosítanak?

A torrent oldalak ingyenes választéka nem csak a filmekre korlátozódik, hanem zene és játék is elérhető rajtuk. Ha azonban megteheted, vedd meg az eredeti előadó művét, mivel ő is meg szeretne élni valamiből, és a kalózkodással kára keletkezhet.

Meddig kell várni, míg az angol torrentek magyar verziói is megjelennek?

Ez torrent trackertől függ. Egyes torrent oldalak engedik, hogy rossz minőségű, kamerás változatok is felkerüljenek rájuk. Mások csak jó minőségű torrenteket engednek be, ilyenkor meg kell várni, míg az adott tartalom megjelenik Blu-Ray disc-en, és valaki lerippeli.

Tudtok segíteni, ha a Bithumen nem elérhető?

Nem, ha a Bithumen nem elérhető, akkor meg kell keresned a torrent oldal üzemeltetőit. Nekünk abszolúte semmi közünk sem a Bithuen torrent trackerhez, sem más torrent oldalakhoz. Mi csak cikket írtunk róluk.

Mi a teendő, ha az nCore nem elérhető?

Jobb híján várni kell, míg el nem hárítják a fellépő problémát. Érdemes bekövetni a Twitter vagy Facebook oldalukat, ahol jelezni szokták a probléma okát, és a kijavításának várható idejét.

Soha ne torrentezz VPN nélkül! Kattints ide, és fizess elő az Atlas VPN-re kevesebb, mint havi 500 forintért!

Kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük