yahoo mail belépés

Yahoo Mail

A Yahoo Mail levezelőrendszert 1997-ben alapította a Yahoo keresőcége, azóta pedig világviszonylatban az egyik legnépszerűbb levelezőrendszerré vált: 2011 decemberére már 284 millió felhasználóval a világ harmadik legnagyobb webes levelezőszolgáltatójának számított.

Yahoo Mail belépés
A Yahoo Mail belépés felülete magyarul is elérhető

A felület által biztosított funkciók tökéletesen megfelelnek egy ingyenes levelezőrendszerhez fűzhető elvárásainknak: a gyakran csak Ymail-ként emlegetett szolgáltatás, amellett, hogy az állandó frissítések által folyamatosan korszerűsíti a platformot a felhasználói igényeknek megfelelően.

Yahoo Mail regisztráció

A szolgáltatás számos egyéb nyelv mellett magyarul is elérhető, így a regisztráció is végrehajtható magyar nyelven. A Yahoo Mail regisztráció nem tart tovább néhány percnél, néhány alapvető személyes adat kitöltése után már rendelkezésünkre is áll saját fiókunk.

A Yahoo Mail regisztráció felülete
Így néz ki a YMail regisztráció felülete

A fiók 1TB (1000GB) tárhelyet nyújt a felhasználók rendelkezésére, amit gyakorlatilag szinte lehetetlen telíteni. Az e-mailen keresztül közvetített csatolmány nagysága maximálisan 25MB lehet, az óriásfájl-csatoló funkcióval azonban ez 100MB-ig is bővíthető. Ebben az esetben a küldemény nem egyenesen a levélből, hanem egy közvetett hivatkozáson keresztül tölthető majd le.

Szolgáltatások

A levelezőrendszer biztonsági eljárásaihoz sem fűzhetők kétségek: a fiókokat, illetve a benne tárolt levelezéseket, képeket, videókat és dokumentumokat szigorú vírus- és spamszűrők védik, és mint minden más levelezőrendszer esetében, a felhasználók ez esetben is szabadon jelölhetnek meg spam-ként bizonyos kéretlen leveleket. Éppen ezért érdemes időnként egy pillantást vetni a Spam mappára is, hiszen a kéretlen levelek mellett néha egy addig ismeretlen címről érkezett mail is automatikusan oda kerülhet.

A szolgáltatás természetesen olyan alapvető funkciókat is biztosít, mint az Aláírás, Automatikus válasz, Továbbítás, illetve a mappák tetszőleges kezelése, mi több, 2015 óta a webmail funkció bevezetése lehetővé teszi több különböző szolgáltató levelezőfiókjainak összekapcsolását, így egy egyszerű Yahoo Mail bejelentkezés az összes többi fiókunkhoz is hozzáférést nyújt.

Yahoo Mail belépés mobilról

A levelezőrendszer mobilon keresztül is ugyanúgy elérhető a böngészőn keresztül, illetve Android, iOS és Windows mobil rendszerekre kidolgozott alkalmazásokkal is. A Yahoo Mail bejelentkezés történhet a már meglévő Facebook vagy Google fiókunk adatainak használatával is.

A Yahoo Mail belépés az alkalmazás használatával nyilvánvalóan sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos böngészős bejelentkezés, így amennyiben gyakran használjuk mobiltelefonról a YMail-t, érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni. Természetesen számos olyan előnye van még az alkalmazásnak, ami könnyíti a felhasználást: új beérkező levelekről való azonnali értesítés, e-mailek keresése és tetszőleges rendezése, előre beállított aláírások, automatikus továbbítás, vagy a mellékletek egyszerűbb csatolása.

A YMail bejelentkezés magyarul a http://hu.mail.yahoo.com érhető el.

Kapcsolódó szócikkek