A Mindennapok kategória cikkei

Felgyújtották a klubot, most három évet kaptak

Most zárult le két svéd turista ügye, akik még 2019-ben követtek el komoly bűncselekményt Mallorcán. A bírósági szakasz után az ügyük három éves börtönbüntetéssel és komoly kártérítési kötelezettséggel zárult.

A svédek három évvel ezelőtt az egyik night clubban szórakoztak, ahol túl sokat ittak, és agresszívvé váltak. A tulajdonos erre kidobta őket, majd bezárta a klubot, és hazament.

A két gyanúsított azonban nem nyugodott bele a megaláztatásba, és visszatértek a már zárt épülethez. Betörtek, tableteket és telefonokat pakoltak össze, majd a távozás előtt még fel is gyújtották a bútorokat. Később az egyikük még az egyik ott dolgozót is megtámadta, és elvette értékeit.

A bíróságon mindent tagadtak

A svéd gyanúsítottak végig tagadtak a bíróságon, de a bizonyítékok egyértelműek voltak, hiszen felvételek is készültek róluk. A bíróság az eset súlyosságát mérlegelve 3 év börtönbüntetést szabott ki a vádlottaknak, akiknek emellett még 27000 eurót is ki kell fizetniük a klub tulajdonosának.

Ez az összeg fedezi a tönkre tett és ellopott dolgokat, illetve azt a három hónapos bérleti díjat, míg a klub máshol működött a felújítás miatt.

Mallorca az egyik legkedveltebb európai üdülési célpontként minden évben nagyon sok turistát fogad. A többségükkel nincs semmi probléma, de az emberek egy része nagyon elengedi magát a nyaralás miatt. A szép környezet, a híres bulihelyek és a töméntelen alkohol miatt rendszeresen történnek a fentihez hasonló bűncselekmények, így a helyi rendőrségnek mindig sok dolga van.

Forrás: Sex Club Wien

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük