Liam Neesont felesége halála ébresztette rá a legfontosabb dologra!


Liam Neeson felesége néhány évvel ezelőtt hunyt el, váratlanul. A színész teljesen összetört, és a szörnyű tragédia hatására teljesen átértékelte életét.  

Azt mondják, a legnehezebb dolog az életben, elveszíteni valakit, akit szeretsz. Valakit, akivel együtt töltötted a napokat, aki életed részévé vált. Valakit, aki megmutatta Neked, miről is szól a szeretet. ennél rosszabb dolog senkivel sem történhet.

A feleségem váratlanul halt meg. Rengeteg örömöt csempészett az életembe. A mindenem volt. Az a 16 év, amíg a férje voltam, megtanította nekem, hogyan kell feltétel nélkül szeretni. Meg kell állnunk és hálásnak kell lennünk a párunknak. Mert az élet nagyon rövid. Tölts sok időt a pároddal! Légy jó hozzá! Mert könnyen lehet, hogy egy nap, mikor felnézel a telefonodból, már nem lesz ott többé.

 

Amire ez a borzalmas veszteség leginkább megtanított, a következő: élj és szeress minden nap úgy, mintha az utolsó napod. Mert egy nap tényleg az utolsó lesz! Merj élni! Használd ki a lehetőségeidet! Minden nap mondd el azoknak, akiket szeretsz, hogy mit érzel irántuk!

Ne tékozolj el egy pillanatot sem abból, ami megadatott! Így érdemes élni!”

Previous A varrónő
Next Mit hordjon az Örömanya?

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé.